Kış Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 2. Etap | İskender Nikolov & Murat Ünsal

Müessesemiz yarışmacı odaklıdır, taleplerinizi yerine getireceğimizden şüpheniz olmasın. :asd: 🫶

Şaka bir yana, isteklerinizi yazın konuşalım, yarışmayı daha da iyileştirelim :love:
Kıstas dediysek @Cihan Ağzıkara kuzenim gibi kıstas değil. Herifin kıstaslarında 3 tane şarkı anca çıkıyor.

Slav ağzına çalan canlı nordik yerel şarkıları filan

ahbabım @Feramuz Kayalar ile Arabeskvision çalışmalarına başladık.

Vallahi bu bozuk düzeni değiştireceğiz.
Yıllar önce Türk sanat musikisi yarışmasına katılma eylemini gerçekleştirdim. Son 2 sandık açılacak emrah adminden tamı tamına 15 puan öndeyim. Trafoya kedi mi girdi, oylara bir darbe mi yapıldı artık bilmiyorum bi baktım Emrah yıldırım 1. olmuş. O gün dedim ki

İnsanlarda tek sıcak kanun,
üzümden şarap yapmaları,
kömürden ateş yapmaları,
öpücüklerden insan yapmalarıdır.

İnsanlarda tek zorlu kanun,
savaşlara, yoksulluğa karşı
kendilerini ayakta tutmaları,
ölüme karşı yaşamalarıdır.

Mesela Grup yapalım. A grubu B grubu diye ve yarıştığımız gruplardaki parçalara oy veremeyelim. Diğer gruplara oy verelim böylelikle daha adaletli bir yarışma olur kanaatindeyim. Parça sahipleri de sonuç açıklanana kadar bilinemeyeceği için daha müzik odaklı olur diye düşünüyorum.
Evet bunu yapmıştık çok da güzel olduydu

Dostlar, bir sonraki yarışma için İngilizceyi ve Türkçeyi dısarıda tutarak

İskandinav Dilleri
Fransızca
İtalyanca
Rusça
Japonca

gibi farklı dillerde olsun diyorum, nasıl bakarsınız?

İskandinav ve Rus yapalım, birbirlerinide hiç sevmezler güzel olur
Slav yapalım madem slav, iskandinavları boşverin cermenik grup onlar, hem balkan coğrafyası hem kuzey slavları rus ukrayna belarus, hem batı slavları çek polonya slovak vs.

Ölçülü bir daraltma ve spesifikleştirme olur

Bencesi bu

İskandinav yapılmıştı
Fransızca olsa

bence italyanca veya fransızca için hızlı olan kazanır direkt şarkıdan çok o daha önemli olur.Çok hakim olunmadığı için kulağa tanıdık gelenler kazanacaktır italyanca kafamda 3 şarkı var mesela onlardan biri kesin kazanır zaten o yüzden pek anlamlı olmaz gibi.Diğerlerinde de pek dinleyen hakim olan var mı bilmem ben misal japonca olsa bakar internetten atarım hiç dinlemedim çünkü öyle de manası olmaz gibi ya bilemedim hiç, ne denirse o olsun
Ben 50ler 60lar olsun isterdim

Dostlar, bir sonraki yarışma için İngilizceyi ve Türkçeyi dısarıda tutarak

İskandinav Dilleri
Fransızca
İtalyanca
Rusça
Japonca

gibi farklı dillerde olsun diyorum, nasıl bakarsınız?
Dil çok daha büyük bariyer x,y,z, dilleri olmasın demek ama hepsine varım. Akustik, canlı, 80'ler, 90'lar gibi seçimler daha özgürlükçü.

Ulan ortalık k-pop şarkıları ile dolup taşacak sanırım :)

Geri
Üst Alt