Kış Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 2. Etap | İskender Nikolov & Murat Ünsal

12 puan verdiğim ve sevdiğim bir parça ile zirveyi paylaşmaktan mutluluk duydum.
Degerli @İskender Nikolov rtasimi tebrik eder, puan veren tebriklerini ileten herkese tesekkur ederim.
Forumun emektari değerli ahbabim @Ata B. Oğuz un ve katılan herkesin emeğine saglik
Seviyorum hepinizi
Hah şöyle açık olun.

Arkada oyun döndürmektense açık açık yazın böyle çevirdiğiniz işleri.

Bravo

Kazananları tebrik ederim. Küme düşenleri almayın yarışmaya, tarak kürek şarkı seçip bide puan bekliyorlar yav :D

Müessesemiz yarışmacı odaklıdır, taleplerinizi yerine getireceğimizden şüpheniz olmasın. :asd: 🫶

Şaka bir yana, isteklerinizi yazın konuşalım, yarışmayı daha da iyileştirelim :love:
Mesela Grup yapalım. A grubu B grubu diye ve yarıştığımız gruplardaki parçalara oy veremeyelim. Diğer gruplara oy verelim böylelikle daha adaletli bir yarışma olur kanaatindeyim. Parça sahipleri de sonuç açıklanana kadar bilinemeyeceği için daha müzik odaklı olur diye düşünüyorum.

Bence oylamada en çok tam puan alan şarkıya son hesaplamada bir tam puan daha eklensin, denge değişir veya değişmez bilemem ama renk gelir hem de tam puan almanın kıymeti de artar.

Mesela Grup yapalım. A grubu B grubu diye ve yarıştığımız gruplardaki parçalara oy veremeyelim. Diğer gruplara oy verelim böylelikle daha adaletli bir yarışma olur kanaatindeyim. Parça sahipleri de sonuç açıklanana kadar bilinemeyeceği için daha müzik odaklı olur diye düşünüyorum.
Bence oylamada en çok tam puan alan şarkıya son hesaplamada bir tam puan daha eklensin, denge değişir veya değişmez bilemem ama renk gelir hem de tam puan almanın kıymeti de artar.
Notlara ekledim, tüm önerileri toplayacağım :hat:
Yaza kadar beklenemez
:asd::asd:

Geri
Üst Alt