Ben senle ortak danaya değil hiçbir şeye girmemahbabım @Feramuz Kayalar ortak girelim hakan taşıyan - hazin geliyor şarkısı neden eurovision kazanmasın diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben senle ortak danaya değil hiçbir şeye girmemahbabım @Feramuz Kayalar ortak girelim hakan taşıyan - hazin geliyor şarkısı neden eurovision kazanmasın diyorum.
@Feramuz Kayalar @Serhan Artemis
@Alper Altun @Keramettin TANRIVERDİ @Furkan Kaya @Cafer Güney @Ferhat Koç @Hüsnü Ayabakan
Forum tarafından bu kadar sevilipte bu yarışmaya katılmamak ayıp olur
Şarkının YouTube linkini özelden Ata hocaya atBu konuyu yıllardır girip hiç incelemem konu nedir göthan abi nasıl katılıyoruz kurallar ne
Sonrasını anlatmamışsın... sonra ibana 100$ gönderiyorsun... Bir bakmışsın şampiyonsun...Şarkının YouTube linkini özelden Ata hocaya at
Likelar sana feda olsun, gel yarışmaya kankaAta B. kardeşimizin ne zaman likeları düşse, acun'nun survivor yapması gibi eurovision yapıyor.![]()
Katılım açık hocamKatılım sağlamak istiyorum
eksik varsa yaz reis. organizasyon yapan herkesi sonuna kadar desteklerimLikelar sana feda olsun, gel yarışmaya kanka
Bekliyorum parçayıeksik varsa yaz reis. organizasyon yapan herkesi sonuna kadar desteklerim
Bu etap serbest tarz yapıyoruz, YouTube'dan beğendiğiniz bir parçayı bana özelden yollayabilirsiniz, orada size aşamaları anlatacağımBu konuyu yıllardır girip hiç incelemem konu nedir göthan abi nasıl katılıyoruz kurallar ne
Gel ahb bekliyoruzanaliz edip bakacağım ağabey
Sen serhani boşver bugün sorar sonra 1 yıl ortada gorunmezBekliyorum parçayı
Bu etap serbest tarz yapıyoruz, YouTube'dan beğendiğiniz bir parçayı bana özelden yollayabilirsiniz, orada size aşamaları anlatacağım
Gel ahb bekliyoruz
Biz istiyoruz hadi meydan burada engelleyebiliyorsan engelleİstemiyoruz
Feramuz gsc formunun demirbasidir. Lütfen sözlerinize dikkat edelimBiz istiyoruz hadi meydan burada engelleyebiliyorsan engelle
İstemiyoruz
For what?Hazir miyiz?