kışın gelmemesi

Allah sonumuzu hayır etsin
İnsanoğlu işte kendi canına düşmanlık yapıyor diğer canlıların sahasına bu kadar müdahale edersen olacağı bu

Ocak ayının sekizine dokuzuna kadar böyle devam edecek kesin. Sonrası için bir şeyler olabilir.

Erzurum'a beklerim, kışı özleyenler için cennet

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

betonlaşmanın bunda etkisi var mı

Erzurum Kars Ardahan'a gidebilirsiniz kış görmek istiyorsanız mis gibi soğuğu ve karı var

Hava durumunda kelebek etkisi bile vardır. Şu an için durum böyle 72 saat öncesine kadar garanti denmez.

weather.com a o yüzden daha çok bakıyorum işte. Yağmur konusunda diğer kaynaklar gibi yağacak veya yağmayacak diye zırrvalamak yerine ihtimali yüzde (%) olarak veriyor. O sayede insanda daha iyi fikir oluşuyor.

weather.com a o yüzden daha çok bakıyorum işte. Yağmur konusunda diğer kaynaklar gibi yağacak veya yağmayacak diye zırrvalamak yerine ihtimali yüzde (%) olarak veriyor. O sayede insanda daha iyi fikir oluşuyor.

Bu arada weather.com'un da aynı tarihlere işaret etmesi hoşuma gitti. Demek verileri doğru okuyorum :D

Gaziantep'in bir ilçesine taşındım. Burda birçok nesil kar görmemiş ama yağmur yağmaması bi garip. Ispartada da soğuk yokmuş. Balkanlardan gelsin soğuk hava dalgası artık, Sibiryadan gelen dalga bizi etkilesin. Susuz kalacaz bu gidişle
Hangi ilçedesin rengim.

Bu yıl gerçekten tuhaf. Kar yağmayalı yıllar oldu evet ama yağmur da yağmadı bu yıl. Oğlum 10 yaşında 1 defa kar gördü 5-6 yıl önce. Gündüzleri güneş gayet güzel ama geceleri soğuk var. Kar soğuğu gibi. Antep genelde böyledir aslında ama yağış olmaması kötü, kuraklık olacak bu yaz korkarım.

Geri
Üst Alt