kışın gelmemesi

Yoo. Pandemiden dolayı bayağıdır AVM'ye gitmiyorum. O yüzden Fenerium'a da gitmiyorum. Ama bugün kitap almak için gidebilirim. Gitmişken belki bir Fenerium yaparım.
Sarı Lacivert çubuklunu giymeyi unutma, hoş şimdi naftalin kokuyordur. ;)

çok değil en fazla 15 gün sonra bu başlığı kilitleneceğine adım gibi eminim. az daha dayanın.
primary-share.png

sadece bu sene değil 10 senedir eskisi gibi değil kışlar. Bu sene iyice zirvesi oldu. 14-15 sene önce yoğun kardan dolayı okullarda kış dönemi tatilinin 1 hafta uzadığını hatırlıyorum.

son 5 senedir 2-3 kere belki yoğun kar yağmıştır, hiç hatırlamıyorum

sadece bu sene değil 10 senedir eskisi gibi değil kışlar. Bu sene iyice zirvesi oldu. 14-15 sene önce yoğun kardan dolayı okullarda kış dönemi tatilinin 1 hafta uzadığını hatırlıyorum.

son 5 senedir 2-3 kere belki yoğun kar yağmıştır, hiç hatırlamıyorum

17 de iyi yagdi

valla öyle yoğun kar hatırlamıyorum 5 senedir. Yoğun yağış oldu ama yoğun kar 5 senedir çok hatırlamıyorum. En azından İstanbulda

Maltepede oturuyordum o aralar maltepe yuksek diye olabilir ama feci yagmisti. Onun disinda ben de goremedim pek

2003 ve 2007 de fena yagmisti onlari unutamiyorum 2003te 1.5metre yagmisti neredeyse

Neyse başka zaman tekrar sorarım fikrini değiştirirsin belki. Vasatlar arası birinci derim ama her türlü
Son dönemde iyice kibirli oldu, forumun da ağası gibi davranıyor. Kendine laf ettirmeyip herkese inceden inceden laf atıyor üstüne başka takım tuttuğuna dair beyanları da var.

Son dönemde iyice kibirli oldu, forumun da ağası gibi davranıyor. Kendine laf ettirmeyip herkese inceden inceden laf atıyor üstüne başka takım tuttuğuna dair beyanları da var.
Farkındayım sevgili baş komandir. Vasat insanların kibrini her zaman eğlenceli bulduğum için şahsen eğlendiğimi söyleyebilirim ama forumun intizamı açısından sıkıntı çıkarıyorsa onu bilemiyorum, yönetimin en uygun kararı vereceğinden şüphem yok.

Geri
Üst Alt