Kitap Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zana Muhsen - Annemi Bir Kez Daha Gorebilsem

80'lerde Ingiltere'de yasayan, babalari tarafindan Yemen'de evlendirilmek uzere satilan kadinin kendi yazdigi kitap. Basindan gecenleri anlatiyor.

Tapa'da 1984'u gordum aklima geldi can yayinlari yeni nesil cep boy kitaplari basmaya basladi, normal kitap yazi boyutu ve sayfa boyutunu yakalamislar. Kagit yapisi cok inceltilmis 500 sayfayi kalinlik olarak 1 cm'ye yakin yapmislar

Goruntusu su sekilde
b9aad166634852a53c6ba00a898d2f22.jpg

Kitap okumaya yeni bir soluk kazandiracagini dusunuyorum umarim tum yayinevleri bu boyuta yonelir.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok hoş durmuyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okumak için, alışılmışın tersi şeklinde tutmak gerekiyor.
İnsanlar buna alışabilir mi bilemem...

MİT-KGT-Derin Devlet Kitabı önerecek var mı gerçekten meraklı net olarak okumuş anlamış arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim.
Binbaşı Ersever'in İtirafları var Jitemle alakalı o iyidir.

Mit'in Gizli Tarihi var o da iyidir ama çok yorucu okuması.

Eğer hiç okumadıysan Bay Pipo ile başla.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tao'u anlamaya calistim ama zorlandim biraz. Bir hayat tarzi mi bu? Bu kelimenin anlama şudur diyecek bir tanim yok sanirim. Ilgimi çekti

tao = doganin yolu
kayitli insan tarihinde diyalektigin en eski formlarindan
44px-Yin_yang.svg.png

James Joyce’un 'Çevrilemez' Denilen Eseri Yakında Türkçe!

James Joyce'un 'Finnegans Wake'i, Fuat Sevimay'ın Irish Literature Exchange üzerinden Joyce uzmanlarıyla birlikte üzerinde çalıştığı metinle Sel Yayıncılık tarafından 2016'nın ilk aylarında ilk kez Türkçe yayınlanacak. Dünya edebiyatının başat isimlerinden biri olan James Joyce’un, dili büyük bir ustalıkla kullanarak kendi dilinin sınırlarını aştığı, yeni kelimeler türeterek alt metinler oluşturduğu ve böylece bir anlamda "çevrilemez" kıldığı eser, 'Finnegans Wake' yakında Türkçede. Bugüne dek tamamı çok az dile çevrilebilen 'Finnegans Wake', geçtiğimiz yıllarda Çin’de dört kitap halinde yayımlanmış ve çok satanlar arasına girmişti.

Son düzenleme:
Tapa'da 1984'u gordum aklima geldi can yayinlari yeni nesil cep boy kitaplari basmaya basladi, normal kitap yazi boyutu ve sayfa boyutunu yakalamislar. Kagit yapisi cok inceltilmis 500 sayfayi kalinlik olarak 1 cm'ye yakin yapmislar

Goruntusu su sekilde
b9aad166634852a53c6ba00a898d2f22.jpg

Kitap okumaya yeni bir soluk kazandiracagini dusunuyorum umarim tum yayinevleri bu boyuta yonelir.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle beyaz kağıda basılırsa çok göz yorar

Son düzenleme:
Henüz başlamadım ama Celal Şengör'ün yayınladığı kitapları okumaya başlayacağım.Okuyanlar varsa fikirlerini merak ederim.

Yeni yılda Fatih Sultan Mehmet'in kütüphanesiyle ilgili bir kitap daha yayınlayacakmış bu arada.

Henüz başlamadım ama Celal Şengör'ün yayınladığı kitapları okumaya başlayacağım.Okuyanlar varsa fikirlerini merak ederim.

Yeni yılda Fatih Sultan Mehmet'in kütüphanesiyle ilgili bir kitap daha yayınlayacakmış bu arada.

celal şengör demeyeceksin, türkiye'nin en eski üniversitesinde hocalık yapan pek saygıdeğer muhterem jeolog profesör doktor celal şengör bey diyeceksin :D

Celal şengör ve ilber hocayı azımıza alırken besmele çekelim beyler

MİT-KGT-Derin Devlet Kitabı önerecek var mı gerçekten meraklı net olarak okumuş anlamış arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim.

E55BDg.jpg

jVVagD.jpg

Bu iki kitabı okumanı öneririm.
Özellikle Oktan Keleş'in kitabını okumanı öneririm hatta onu takip etmeni öneririm :)

Klasik derin devlet anlatımının sığlığının çok ötesinde ki devlet yapısını anlatıyorlar.

Son yıllarda bu yapıyı anlatanların sayısı artmaya başladı ve dizilere konu olmaya başladı.

Başka kitaplarda var ama bu ikisi içlerinde en iyileri.

Senin mesajın üzerinden de bu tarz konulara ilgisi olanlara önerimdir bu 2 kitap. :)

Son düzenleme:
E55BDg.jpg

jVVagD.jpg

Bu iki kitabı okumanı öneririm.
Özellikle Oktan Keleş'in kitabını okumanı öneririm hatta onu takip etmeni öneririm :)

Klasik derin devlet anlatımının sığlığının çok ötesinde ki devlet yapısını anlatıyorlar.

Son yıllarda bu yapıyı anlatanların sayısı artmaya başladı ve dizilere konu olmaya başladı.

Başka kitaplarda var ama bu ikisi içlerinde en iyileri.

Senin mesajın üzerinden de bu tarz konulara ilgisi olanlara önerimdir bu 2 kitap. :)

Onur senin tavsiyenle Oktan Keleş'in kitabını sipariş verdim.. İnternetde çok olumlu yorumlar var..

Teşkilat nasıl bi kitap bilmiyorum.. ama şu Derun Devlet kitabını bi okuyayım

celal şengör demeyeceksin, türkiye'nin en eski üniversitesinde hocalık yapan pek saygıdeğer muhterem jeolog profesör doktor celal şengör bey diyeceksin :D

Dahi diktatör'ü okudum sadece, güzel kitap... 1 günde bitirirsin muhtemelen kısa bir kitap.

----------------------------------------------------------------------------

Oktan Keleş'in kitaplarını sadece roman niyetine okuyacak olanlara tavsiye ederim... Küresel versiyonu için David Icke kitaplarını öneririm, tabi bu önerim sadece roman/hikaye arayanlar için.

Bu zamana kadar neden okumadığımı çözemedim, tavsiye edilir.

8ffde93a-666b-4a0a-a988-ef2ca9a6ed7c.jpg

Son düzenleme:
Dahi diktatör'ü okudum sadece, güzel kitap... 1 günde bitirirsin muhtemelen kısa bir kitap.

Oktan Keleş'in kitaplarını sadece roman niyetine okuyacak olanlara tavsiye ederim... Küresel versiyonu için David Icke kitaplarını öneririm, tabi bu önerim sadece roman/hikaye arayanlar için.

Bu zamana kadar neden okumadığımı çözemedim, tavsiye edilir.

8ffde93a-666b-4a0a-a988-ef2ca9a6ed7c.jpg

Tavsiyeniz dikkate alınmıştır

VvY0Zn.jpg

Reyizz.. Naziler bu adama güvense belkide şu an marsa nazi kolonileri kuruluyodu. Askerlik hizmetinin bir bölümünü de Çankaya Köşkü'nde Atatürk'ün yanında yapmış.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt