Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.859
- 12.945
- 2.343
Sorgulama Teknikleri - Hulki Cevizoğlu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kitap takas operasyonuna girsek nasil olur acaba. Ptt kargo bildigim kadariyla 1 kitap 2.5 tl civari gonderiliyor fena olmaz ha.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tarih kitapları seviyorum öneri pls.
Abdülhamid Son HükümdarTarih kitapları seviyorum öneri pls.
Tarih kitapları seviyorum öneri pls.
Kütüphane vardır yakınında ya da sahaf. Onları değerlendir bence, şahsen kütüphanemi bozmaya pek yanaşmam tekrar okumasan da hoşuna gidiyor insanın. Gerçi iyi bir şey değil bu.Kitap takas operasyonuna girsek nasil olur acaba. Ptt kargo bildigim kadariyla 1 kitap 2.5 tl civari gonderiliyor fena olmaz ha.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kütüphane vardır yakınında ya da sahaf. Onları değerlendir bence, şahsen kütüphanemi bozmaya pek yanaşmam tekrar okumasan da hoşuna gidiyor insanın. Gerçi iyi bir şey değil bu.
Sahaflar beyazıd da admin efsane iü kampüsüne yakın birde özbeg çarşısı diye biryer varmış oraya gitmedim ama zor bulunan kitapların orda olacabileceği söyleniyorİstanbuldaki sahaflar nerde yav bir araya toplandıkları Eminönünde mi? Geldiğimde bi gideceğim yerini öğreneyim.
-Tapatalk-
Laleliye doğru Özbek çarşısı tramvay yolunu takip etmesi yeterli herkes gösterirSahaflar beyazıd da admin efsane iü kampüsüne yakın birde özbeg çarşısı diye biryer varmış oraya gitmedim ama zor bulunan kitapların orda olacabileceği söyleniyor