Kız Arkadaşınızı Nasıl Korursunuz?

Unuttum derse yalan söylüyordur zaten. İnsan eski beraberliklerini unutur mu?

Olm böyle insanlar mısnız lan hayal kırıklığına uğramayın beni. Ne demek eski sevgilisine bakmış niye bakmış :D

Dogal birsey bunlar, belirli bir süre birisi ile beraber olunca sonra ayrilinca napiyor ne ediyor diye insan merak eder. Bu onu özledigini, onu istedigi anlamina gelmez, sen kizla konus niye arattin falan diye sor, ani kararlar verme sonra üzülürsün keske sorsaydim falan dersin. Ayrilma isi zaten cok kolay, tek söz yeter ona, sen biraz mücadele et, olmazsa herzaman yol verirsin kiza senin kaybedecek birseyin yok.

Neler yapiyo diye dusunup ariyosa suanki sevgilisine ayip ediyodur saygisizlik ediyodur bi kiz, boyle bisey cogumuzun erkeklik gururuna dokunur, ben yediremem kendime sizi bilmem.

Oğulcan işte [attachment=11717:uploadfromtaptalk1405128659916.jpg]

tapa

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1405128659916.webp
    uploadfromtaptalk1405128659916.webp
    106,3 KB · Görüntüleme: 100
O arama yerini temizle kardeşim üstte biyer var hepsini silebiliyorsun yarın rahat bak kimleri aratacak

kız bakmıyo reyiz, kız bana hasta oldu işte. bak abartısız 200 mesaj gelmis feybukuna

Yhav turkiyede yasiyoruz abaza populasyonu hat safada simdi sen ilk defa karsilasmissin bu taciz olaylariyla oda int uzerinden fakat turkiyede kadinlar bunu hergun yasiyor.gozle sozle surekli taciz ediliyolar kiz arkadasin duruma alisiktir ama sana cok acayip geliyor. sen butun yurdum abazalariyla bas edecem dersen omrun yetmez bu gercegi kabullenip daha nezih ortamlara gideceksin bence cok sorun etmene gerek yok birbirinizi taniyin takilin

Keske olmasa bole seyler ama maleseft

★★★

Yhav turkiyede yasiyoruz abaza populasyonu hat safada simdi sen ilk defa karsilasmissin bu taciz olaylariyla oda int uzerinden fakat turkiyede kadinlar bunu hergun yasiyor.gozle sozle surekli taciz ediliyolar kiz arkadasin duruma alisiktir ama sana cok acayip geliyor. sen butun yurdum abazalariyla bas edecem dersen omrun yetmez bu gercegi kabullenip daha nezih ortamlara gideceksin bence cok sorun etmene gerek yok birbirinizi taniyin takilin

Keske olmasa bole seyler ama maleseft

★★★

Aynen tam da bu işte abi. Daha önce cıktıgım kızlarda böyle bir durum yoktu birden karsılasınca neye ugradıgımı sasırdım. İnsanların bu kadar düsmüs olabilecegini kabullenmek istemiyor insan . Ama öyle

Bu kıyağı bida yapmam. Watzapdan bakın :D beğenenlere adını söylerim :D

tapa

lan akydettim ama whatsapa kız resmi var ? kimin numarası bu. Burak kardesim kaldır basın belaya girecek :asd:

Geri
Üst Alt