- 27 Ocak 2010
- 58.720
- 30.349
- 3.363
Oğulcan hadı ayrılcaksan ayrıl senı beklıyoruz terım konusunda çözmemız gerekn bı husus var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sifre vermemek guvensizlik degilmidir?
Oğulcan hadı ayrılcaksan ayrıl senı beklıyoruz terım konusunda çözmemız gerekn bı husus var
lan akydettim ama whatsapa kız resmi var ? kimin numarası bu. Burak kardesim kaldır basın belaya girecek![]()
Yok reys o kızın numarası heryerdesıkıntı olmaz benle yaşıt
tapa
bu mantik ile..bide gizli ajan tutsun erkek tarifi..kizlar disarda dolasdinda peslerinde nöbet tutsun. Kiz da bunu istemedinde..
...gizili ajana karsi gelmek güvensizlik degilmidir?
Medeni Insanlar (ve cok feci kiskanc olmiyanlar) sifre gibi bi olaya girmezler.
O öteki tarafin "kisisel gizligigi" nekadar aciklar, nekadar söyler onun bilecegi is.
Güven kontrol ile degil, kontrol etmeden "güven duygusu" ile olur.
Tamamdır kaldırdım kız mutlu bile olur dağıttığıma. Tek amacı kaynatmaksa falan yazıyor kro kız
Hadi ben kaçar eyvallah
tapa
Konuyu ibret alarak takip ediyorum.
Oğulcan benim kıza yazmışsın
Demekki ben medeni degilmisim.. Dogrudur kiskancimdir ama girmesem bile o sifre bende olacak yoksa rahat edemem. Hasta de kafayi yemis de, bende boyleyim, yapacak bisey yok.
Mesaji editlemisim. Ama böylecede öteki tarafin Özgürlügüne zarar veriyorsunuz.
Güveniyorsan, kontrole gerek. Hayir yani öteki taraf aldatmayi istese öyle veya böyle yapar. O "oh sifre elimde" sana veren Huzur ve güven duygsu "sahte bi duygu".
Hala ayrılmadın mı la helal vallaha iyi sabrediyosun