Kız Arkadaşınızı Nasıl Korursunuz?

Oğulcan hadı ayrılcaksan ayrıl senı beklıyoruz terım konusunda çözmemız gerekn bı husus var

Sifre vermemek guvensizlik degilmidir?

bu mantik ile..bide gizli ajan tutsun erkek tarifi..kizlar disarda dolasdinda peslerinde nöbet tutsun. Kiz da bunu istemedinde..

...gizili ajana karsi gelmek güvensizlik degilmidir?

Medeni Insanlar (ve cok feci kiskanc olmiyanlar) sifre gibi bi olaya girmezler.

Sifre vermemek icin cokca neden var. Illaki kötü seyler degil.

O öteki tarafin "kisisel gizligigi" nekadar aciklar, nekadar söyler onun bilecegi is. Güven Kontrol büyüterek degil, öteki kisi üzeri kontrolu azaltarak alinir. Özel Hayati olmicak mi yani iki tarafin. Her Insandan belli bi özgürlük istegi olur. Buna tolerans göstermek gerek.

Güven kontrol ile degil, kontrol etmeden o kisiye güvenerek ile olur.

Tamamdır kaldırdım kız mutlu bile olur dağıttığıma. Tek amacı kaynatmak :D sa falan yazıyor kro kız :D

Hadi ben kaçar eyvallah

tapa

bu mantik ile..bide gizli ajan tutsun erkek tarifi..kizlar disarda dolasdinda peslerinde nöbet tutsun. Kiz da bunu istemedinde..

...gizili ajana karsi gelmek güvensizlik degilmidir?

Medeni Insanlar (ve cok feci kiskanc olmiyanlar) sifre gibi bi olaya girmezler.

O öteki tarafin "kisisel gizligigi" nekadar aciklar, nekadar söyler onun bilecegi is.

Güven kontrol ile degil, kontrol etmeden "güven duygusu" ile olur.

Demekki ben medeni degilmisim.. Dogrudur kiskancimdir ama girmesem bile o sifre bende olacak yoksa rahat edemem. Hasta de kafayi yemis de, bende boyleyim, yapacak bisey yok.

numarayı aradım harun abi diye biri cıktı

Demekki ben medeni degilmisim.. Dogrudur kiskancimdir ama girmesem bile o sifre bende olacak yoksa rahat edemem. Hasta de kafayi yemis de, bende boyleyim, yapacak bisey yok.

Beliki seninki daha cok kiskanclik ve "oransiz sahip olma duygusu" olayi..

Mesaji editlemistim. Ama böylecede öteki tarafin Özgürlügüne zarar veriyorsunuz.

Güveniyorsan, kontrole gerek yok. Hayir yani öteki taraf aldatmayi istese öyle veya böyle yapar. O "oh sifre elimde" sana veren Huzur ve güven duygusu "sahte bi duygu". ve her an kirilabilen bi yapi.

bu her an kirabilen sahte duygu icin..öteki kisinen özgürlügünü azaltmak ve "bi nevi güvenmemek" deger mi ..sorulmasi lazim.

Mesaji editlemisim. Ama böylecede öteki tarafin Özgürlügüne zarar veriyorsunuz.

Güveniyorsan, kontrole gerek. Hayir yani öteki taraf aldatmayi istese öyle veya böyle yapar. O "oh sifre elimde" sana veren Huzur ve güven duygsu "sahte bi duygu".

Haklisin tabi istiyen her turlu yapar. Sami Yusufun dedigi bi laf var; Benim ozgurlugum esimin kiskandigi yerde biter, iste benim dusuncem tam bu. Bence biriyle beraber olmak fedakarlik gerektiren bisey, sevdigin icin gerekirse ozgurlugunden vazgecersin, gercekten seviyosan tabi. Ama sanada hak veriyorum, bi iliskinin temeli guvendir guven olmazsa iliski yurumez.

Hala ayrılmadın mı la helal vallaha iyi sabrediyosun

Geri
Üst Alt