Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Beyler ben söyleyeceğimi söyledim adam kayırıyorlar adam resmen bana hakaret etti kimse görmesin diye mesaja anında edit geldi ayıptır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacı hep diyorum ya ben göremiyorum yani merak etmemekten değil. Like'lar umrumda değil de alıntılara cevap verememek canımı sıkıyor yani sonuçta birisi ciddiye alıp bir şey yazmış, sormuş ama göremiyorum tıklayınca boş gözüküyor , çok şey yaptım ama halledemeyince artık uğraşmayı bıraktım. Konusu her geçtiğinde özellikle söylüyorum eğer alıntınıza dönemediysem kusura bakmasın kimse gerçekten de kasıtlı bir şey değil.
Beyler ben söyleyeceğimi söyledim adam kayırıyorlar adam resmen bana hakaret etti kimse görmesin diye mesaja anında edit geldi ayıptır
Barbaram <3
Taptap
Bu işler böyle birazdan cezanı yersin geçmiş olsun.sonrada " qayhırma yoqq hnhii qimhi qayhırmşıqq " derler.
Zor bişey mi sordum diye tavır yapmış bir tanesi o çok iyi![]()
Argo kullandım diye kaç kere ceza aldım ama hakarete ceza yok forum kuralları değişmiş sanırm