Kız Arkadaşınızı Nasıl Korursunuz?

Beyler ben söyleyeceğimi söyledim adam kayırıyorlar adam resmen bana hakaret etti kimse görmesin diye mesaja anında edit geldi ayıptır

@Sedat Görür

Bildirimleri hiç mi merak etmedin yav?

Hacı hep diyorum ya ben göremiyorum yani merak etmemekten değil. Like'lar umrumda değil de alıntılara cevap verememek canımı sıkıyor yani sonuçta birisi ciddiye alıp bir şey yazmış, sormuş ama göremiyorum tıklayınca boş gözüküyor , çok şey yaptım ama halledemeyince artık uğraşmayı bıraktım. Konusu her geçtiğinde özellikle söylüyorum eğer alıntınıza dönemediysem kusura bakmasın kimse gerçekten de kasıtlı bir şey değil.

lB0yNX.gif

Hacı hep diyorum ya ben göremiyorum yani merak etmemekten değil. Like'lar umrumda değil de alıntılara cevap verememek canımı sıkıyor yani sonuçta birisi ciddiye alıp bir şey yazmış, sormuş ama göremiyorum tıklayınca boş gözüküyor , çok şey yaptım ama halledemeyince artık uğraşmayı bıraktım. Konusu her geçtiğinde özellikle söylüyorum eğer alıntınıza dönemediysem kusura bakmasın kimse gerçekten de kasıtlı bir şey değil.

Zor bişey mi sordum diye tavır yapmış bir tanesi o çok iyi :D

[attachment=11730:upload_2014-7-13_4-5-37.png]

İyi bari bu normal bir şey sormuş :asd:

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-13_4-5-37.webp
    upload_2014-7-13_4-5-37.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 129
Forum yöneticilerinden ödül bekliyorum böyle işlek bir başlıgı açtıgım için

alişan ece erken konusu acmayı planlıyorum

evt arkadsalar raporlara gozatıp EMIN EMPAK adlı şahısı cezalandırdım zaten sabıkalıydı h.lı olsun

Geri
Üst Alt