KL 21/22 Play-Off M:1 | Trabzonspor 1-2 Roma | MS | 19 Ağustos | ATV

Trabzonspor XI: Uğurcan, Peres, Edgar Ie, Hugo, İsmail Köybaşı, Hamsik, Berat, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme, Djaniny.

Roma XI: Patricio, Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina, Veretout, Cristante, Mkhitaryan, Pellegrini, Zaniolo, Shomurodov.

Trabzonspor XI: Uğurcan, Peres, Edgar Ie, Hugo, İsmail Köybaşı, Hamsik, Berat, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme, Djaniny.

Roma XI: Patricio, Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina, Veretout, Cristante, Mkhitaryan, Pellegrini, Zaniolo, Shomurodov.

diger renkdaslarin dedigi gibi, roma tam hazir degil bence-de.
son iki hazirlik macinda ikilemde kaldim ;
ilkinde betis takiminda 5 yediler. akabindeki casablanca takimini ise 5lediler.
olcu olur mu yoruma acik. kanimca betis'i ben olcu alirdim ust lig seviye versus denkleminden dolayi...
betis macinda yeni kaleci tecrubeli 33luk *rui patricio 70 dakika sahada kalmisti 3 gol yemisti.

*roma da iki oyuncu var cok dikkat edilmesi gereken. biri bilinen mikiteryan.formda giris yapti kamp doneminde.
digeri, yeni transfer *geona dan ozbek forvet *shomurodov ..yeni takimina hizli giris yapti 2 macta 2 gol 1 asist.
bu iki oyuncuyu birde mancini hafiften formda buldum. bu 3luye dikkat etmeli on olusumlarda trabzonspor tarafi.

*mou hoca 451 den vaz gecmemis gozlemledigim kadariyla. hazirlik maclarinda da agirlikli olarka bu kurguda idi.

ozetle; ilginc bir eslesme. daha dengeli duran az hata yapan turu gecer gorunumunde bir versus kanimca......

Trabzon hücum kalitesine de güvendiğinden diş göstermeye çıkmış. Ara ara cevap da verebiliyor. Ortada maç.

Geri
Üst Alt