Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.318
- 10.197
- 1.688
kaliteli mizah hariç dersek katılırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gruplandırmayı düzeltiyorum:Bence 5
Kuş
Kuş
Hamsi
Kuş
5.![]()
Hamsi balık mıdır?Gruplandırmayı düzeltiyorum:
1Kuş
2.Kuş
3.Balık
4.Kuş
hayırdır munir nurettin selcuk konseri mi var?
kırmızı et yok mu bu ne biçim menuGruplandırmayı düzeltiyorum:
1Kuş
2.Kuş
3.Balık
4.Kuş
Haklısın ben Konferans elemesi oynuyorlar bugün diye sanıyordum.Sivasspor gruplara kalmayacak mı ki ne olursa olsun? Avrupa Ligi'nde elenenler Konferans'ta kalıyorlar zaten direkt.
galatasaray humor'durhumora son rtaş
Bu ne yaimp jr. 2 iş başında görünüyor
Fenerde cacık yok da verdiğin örnek boşo gecen senede kaldı.maçı izliyorum.wieni de izledim,gördük ne yapıyolar.ona göre söyledik herhalde
Bu ne ya
Utanmalisin
F.T.'yi ne kadar sevmezseniz sevmeyin. Ayiptir
bu akşam 2 macta izlediğim wien ve antwerpe göre konustum be kardeşim.fenerde yok işin içinde yapma etmeFenerde cacık yok da verdiğin örnek boş
Bir yanda anli sanli imparator. Laf cakacaksan Mehmet Agar uzerinden cakarsin. O da hala resmi olarak devletin adamidir ya da yakin zamana kadar adamiydi yani. Ideolojik yani da belli biri
Şakası bile kötü bu konjonktür beslemesi ırkçı şikeci çıkarcı omurgasız katil dönek hırsız hain ahlak yoksunu para için her şeyden vazgeçebilecek karakter problemleri olan suç makinesi sırtını bir yerlere dayayıp dayılanan saha kenarında racon kesen ekranlarda kendini şakşaklatan çeteci meymenetsiz insan müsveddesi şark kurnazı her devrin adamı yalaka hizipçi kendini çok zeki sanan insanları eşşek yerine koyan yerden bitme bacaksız türlü türlü huyu bestelere konu olmuş rezil rüsva alçak bel kemiği olmayan iradesiz korkak her daim başkalarının arkasına saklanıp kendine sürekli abi dedirten elinden gelen her kötülüğü yapan ve hepsi yanına kalan ve daha fazlası yanına kalacak olsa daha fazla kötülük yapmaktan imtina etmeyecek bu devran elbet bir gün dönünce hesap vermesi imkansız olan evlat olsa sevilmeyecek zaten belirgin şekilde kimsenin sevmediği özsaygısı olmayan zaten saygıyı hak etmeyen Melo, Zokora, Terim, Marcao ve daha nicelerinin karısı kızarmanın çok yakıştığı aynaya bakamayacak halde gezen gece rahat uyuyamayan gaspçı hak yiyen ziyan adamın Galatasaray'la ilişkilendirilmesi