Kobe, Jordan'ı Geçti! Tarihi Rekor...

mj daha oynasaydi mordern basketbola ayak uydurabilir miydi
kobe hep direncli defanslara karsi oynamistir önceden bu kadar sert degildi
kosmadan sayi atiyordu adamlar

puhahahahahahaha Allah'ın bebesi!!!! sen açda 89-90 finallerindeki pistons maçlarını izle bakalım jordan!ı durdurmak için ne yapıyormuş adamlar! ha unutmadan o zamanlar flagrant foul falan yoktu!!

Kobenin attigi o sayi sadece potaya girmemis anlasilan :asd:

puhahahahahahaha Allah'ın bebesi!!!! sen açda 89-90 finallerindeki pistons maçlarını izle bakalım jordan!ı durdurmak için ne yapıyormuş adamlar! ha unutmadan o zamanlar flagrant foul falan yoktu!!

sonra böyle tiplere sövünce biz suclu oluyoruz
seviyeyi düsürmeden tartis benimle terbiyesiz herif

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Sence de böyle bir şeyi uydurmadan önce Jordan hakkında fikir sahibi olmak gerekmez mi :)

Jordan basketbolun Allahıdır.. kobe ancak onun kulu ve elçisi olur..

Ergen kobe fanboy'ları görmedikleri devri yaşanmamış kabul ediyorlar..

Basketboldan bir Jordan geçti evladım.. siz görmeseniz de geçti..

Bir hagi'yi GS forması altında izlemeyen jenerasyona üzülürüm, bi de bunlara..

bize kobe yeter gerisine gerek yok

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Onu da geçtim Magic Johnson diye bir adam vardı ya :) sayı olarak değil ama estetik olarak Jordan'ın bile eline verirdi.. sıradışı bir manyaktı..

yüzyilin en talihsiz mesaji bu baslikta!:)sanki jordan'a karsi defans yapanlar kiz cocugudu..p.ewing'li knicks gibi sertligin kitabini yazmis takimlara acik hakaret sayarim bu mesaji.canli izlemedigin(tv) bir adami ne diye elestirirsin be arkadas..

☆$☆

tabii buldunuz beni tek basina her yerden saldiriyorsunuz
birazdan kobeli dostlarim gelince görürüm sizleri

Talihsiz bir mesaj olmuş. O yıllarda geçerli olan hand check kuralı ve defensif 3 saniye kuraı olduğunu biraz araştırsaydın öğrenirdin.

bir ordu kobe hayrani gelse bile senin gibi mj'yi yerin dibine sokma gafletine düsecegini sanmiyorum.

☆$☆

Yaş genç işte.. Jordan'a bok atar durup dururken sonra fanboy'ları gelmiş der.. len sen Jordan'a sallarken neyin fanboyu oluyorsun.. şahsen öyle talihsiz ve saçma bir mesaj olmasa ben tenezzül edip yazmazdım bile buraya.

Aynaya bakmayı öğrenin biraz yoksa hayatınız kendinizi tanımadan geçip gidecek..

Michael Jordan'ı Kobe veya başka biriyle kıyaslayan adam kesinlikle Michael Jordan'ın maçlarını ve o dönemini hiç bi şekilde takip etmemiştir.
Şu tarihi başarıda bile insanları birbirleriyle kıyaslıyoruz bu da ilginç bi durum.Bırakın herkes kendisi gibi kalsın ne gerek var onla karşılaştırmaya bunla karşılaştırmaya.Kobe de efsanedir Jordan da efsaneler efsanesidir Lebron da efsane olacaktır Durant da olma yolunda hızlı adımlarla gidiyo.keyfini çıkarın yahu.

Kobe elbette en iyisidir, aksini düşünmek bile yersiz diyeceğimi sandıysanız yanıldınız.

Hadi kralı majesteleriyle kıyaslamak bi nebze anlaşılır da, Allahın ahlak yoksunu kara mambasını 2 sayı attı diye koskoca majesteleriyle kıyaslamak nedir?

Geri
Üst Alt