Kobe, Jordan'ı Geçti! Tarihi Rekor...

Nike bilme ne kobe air diye ayakabi markasini cikartsinda sonra konusalim. :D

Jordan ile herhangi bir basketci ile kiyaslamak bile dünyanin en sacma konusudur bence.

jordan tartismasiz basketbol tarihinin en iyisidir, sonra digerlerini sayarsiniz artik kim kimden iyi diye.

Burada MJ kobeden kobe lebrondan iyi diyoruz ama arada tbiiki devasa farklar yok.Hepsi de neredeyse eşit oyuncular.Benim için önemli olan şansını iyi kullanandır.MJnin eline iyi bir kadro geçince o şansı iyi kullanarak 6 yüzük aldı.Kobe,zamanın en iyi pivotu Shaq ile oynayınca 3 yüzük ve Gasol ile oynayınca 2 yüzük daha aldı.Lebron,ilk kez güzel bir kadro yakalayınca 2 yüzük aldı.
Mesela Paul Pierce.Garnett ve Allen gelmeden önce hakkında yazılanları dün gibi aklımda.İlk kez güzel bir kadro ile oynayınca yüzüğü kaptı.Yüzük gelince de efsaneleştime methiyeleri.Halbuki Paul Pierce aynı Pauldu :)
Veya Duncan.Kariyeri boyuncu harika oyuncularla oynadı ve 5 yüzük ama benim gözümde Garnett bir tık önündedir.
Pippen ve Jackson'dan önceki MJ'nin Iverson veya Mcgradyden farkı yoktu veya Shaq'dan sonraki Kobe'nin ve şimdiki Kobe'nin Mcgrady ve Iversondan farkı yoktu.Tek fark,ellerine güzel kadro geçince onu çok iyi değerlendirdiler.

Burada MJ kobeden kobe lebrondan iyi diyoruz ama arada tbiiki devasa farklar yok.Hepsi de neredeyse eşit oyuncular.Benim için önemli olan şansını iyi kullanandır.MJnin eline iyi bir kadro geçince o şansı iyi kullanarak 6 yüzük aldı.Kobe,zamanın en iyi pivotu Shaq ile oynayınca 3 yüzük ve Gasol ile oynayınca 2 yüzük daha aldı.Lebron,ilk kez güzel bir kadro yakalayınca 2 yüzük aldı.
Mesela Paul Pierce.Garnett ve Allen gelmeden önce hakkında yazılanları dün gibi aklımda.İlk kez güzel bir kadro ile oynayınca yüzüğü kaptı.Yüzük gelince de efsaneleştime methiyeleri.Halbuki Paul Pierce aynı Pauldu :)
Veya Duncan.Kariyeri boyuncu harika oyuncularla oynadı ve 5 yüzük ama benim gözümde Garnett bir tık önündedir.
Pippen ve Jackson'dan önceki MJ'nin Iverson veya Mcgradyden farkı yoktu veya Shaq'dan sonraki Kobe'nin ve şimdiki Kobe'nin Mcgrady ve Iversondan farkı yoktu.Tek fark,ellerine güzel kadro geçince onu çok iyi değerlendirdiler.

en mantikli cevap bu geldi bu konuda bana vallahi

Qral kapakları takmış bize söyleyecek laf kalmamış.

kes sesini o zaman bilmediğin konularda yorum yapma Allah'ın ergeni!!!

yasin 36 yasina gelmis ama hala adam gibi konusmayi ögrenememissin
bu kahve agziyla cevaplar vereceksen benim yorumlarimdan alinti yapma
burasi seviyeli bir ortam terbiyesiz herif

Yetenek olarak daha iyisini izlemedim şimdiye kadar.. Jordan'ın estiği yıllarda bile bu adama hayranlığım başkaydı..
adam malum sebeblerden dolayi beyzbol'a gecmeseydi kirilmadik rekor birakmiyacakti ama bizim cok bilmisler adami yerden yere vuruyor..istatistik denilen rezillige güvenerek yorum yaparsan böle komik duruma düsersin iste:)

☆$☆

Jordana laf eden mi var arkadas. Kobeyle kiyaslanamaz derken esas siz kendiniz kiyasliyorsunuz jordan daha iyiydi diyerek.
Sevmezsiniz ama saygi duymak zorundasiniz. bu kadar sayi atmak her yigidin harci degil.

kimsenin kobeyle bir sorunu yok hatta sevmediklerini falan da sanmiyorum,ama yasi geregi canli izlemedigi bir adama laf atmadan önce insan bir düsünmesi lazim.elestirenlerin cogu +30 oldugundan bu kiyasi yapacak yas ve tecrübeye sahip oldugunu düsünüyorum..

☆$☆

Kobe'yi şahsen severim ben.. Jordan'a bok atılınca dahil oldum.. yoksa hepsinin yeri ayrı.. :)

Jordan'ın adını ağzınıza alırken iki kere düşünmeniz gerekir. O bir GOD!

TdA0SVm.jpg

LE-GEND :016:

Geri
Üst Alt