Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.794
- 2.594
- 1.618
Sallai yine kanat sezon bitti hoca hala kadroyu oturtamadı kimin nerde oynatacağını bilmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
top toplasın işi neIcardi gişede bilet falan kessin 10 milyon maaş alıyor, ısınmaya bile çıkmıyordu
Osi 1 devre diyorlardı ama kadroda da yok. Neyse iyice iyileşsin de öyle dönsün. Gençler deplasmanında daha çok ihtiyacımız olacak. Volkan leş gibi kapanıp göz kanatan bi top oynatacak haftaya.
Valla ya baktım Göztepe'ye yenilmiş bu hafta. Etebo ve Onyekuru da oradaymış. Tam old Gala yapmışlar.Hobi olarak özel yeniliyor ki maça motive edeyim diye.
20 defa analiz etmiştir 2 aydır kafasında.
Nerdeyse ilk 11 oynadığı her maç puan kaybetmişizIcardi oynamalıydı sol sallai kanatta beğenmiyorum
Hep doğru kadro diyorsunuz sonra yaprağı yiyoruzDogru kadro bravo demekten başka carem yok
afiyet olsunHep doğru kadro diyorsunuz sonra yaprağı yiyoruz
Bek diye aldi bir iki sakatlikdan sonra aslinda stoper olarak kullanmak istedik dedi, sonra boey geldi. Simdi de kendidine yer bulamiyor, sag bek olarak adam gayet iyi oynuyor. Boey kiralik zaten, alip almiyacaginiz belli degildir neden Singo yedek kaliyor bilmiyorum.Singo da herhalde ligin en iyi bekiyken kendisinin olmayan mevkide iyi oynamadı diye kesik yemiş