GSC Haber Kocaelispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Sallai yine kanat sezon bitti hoca hala kadroyu oturtamadı kimin nerde oynatacağını bilmiyor

Osi 1 devre diyorlardı ama kadroda da yok. Neyse iyice iyileşsin de öyle dönsün. Gençler deplasmanında daha çok ihtiyacımız olacak. Volkan leş gibi kapanıp göz kanatan bi top oynatacak haftaya.

Hobi olarak özel yeniliyor ki maça motive edeyim diye.

20 defa analiz etmiştir 2 aydır kafasında.

Sallai sol kanatta sıkıntılı umarım bu maçta iyi olur. Başarılar aslanlar

Singo'nun suçu ne ? Apo ağır kalıyor, Sanchez bireysel hata makinesi, sağbekte Sallai dışında kendisinin muadili yok, orta saha da bile bir tık önünde çoğunun adam kesik yiyor, Sallai sağbekte evrim geçiren adam niye kendi yerinde oynatılmıyor ? Bu kadar fiziksel meziyetleri olan kadroda Osimhen yokken Lemina ve Singo gibi 2 canavarı neden yedek ? Ben kadroyu riskli ve anlamsız buldum.

Sallai en fazla bek oynar kanat olmuyor defans gücü iyi olsada ofansif katki sagliyamiyor. Bence yanlis tercih olmus.

Bu ilk 11 cok erken öne gecmeli yoksa sikinti yasariz gibi geliyor.

Lang’i oynatsana olm Trabzon macinda oynattin herif kotu diye Goztepe ve bu macta sure vermiyosun. Sallai yerine Lang olmaliydi. Onun disinda kotu denecek kadro degil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Singo da herhalde ligin en iyi bekiyken kendisinin olmayan mevkide iyi oynamadı diye kesik yemiş

Toreyra ilkay ossı olacağını 1-2 gün evvel biri yazmıştı kadro yine sızmış

Leminayi da görmedim kaynar sular inecek başımdan en sonunda bu adam tek başına oynadı 2.yari ugurcanla yav geçen hafta

Singo da herhalde ligin en iyi bekiyken kendisinin olmayan mevkide iyi oynamadı diye kesik yemiş
Bek diye aldi bir iki sakatlikdan sonra aslinda stoper olarak kullanmak istedik dedi, sonra boey geldi. Simdi de kendidine yer bulamiyor, sag bek olarak adam gayet iyi oynuyor. Boey kiralik zaten, alip almiyacaginiz belli degildir neden Singo yedek kaliyor bilmiyorum.

Geri
Üst Alt