Kocası Salonda Uyurken Sevgilisini Yatak Odasına Aldı!

Kimse birbirine hakaret etmesin, bu son uyarim artik yeter. Medeni insanlar gibi tartismayi/ münazara etmeyi ögrenmelisiniz.

Katılıyorum. Benim açımdan sorun yok. Hakaret olmasın yeter ki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Millet sevgilisini yatak odasına atıyor siz ne dövüşüyonuz

Inatci bir toplum oldugumuzu kabul ediyorum ama bu meseleyi daha fazla kurcalama, üsteleme Recep. Kapat gitsin. Ümit hassas bir kardesimiz.

Tamam hemşerim zaten ben bişey demedim adamın yasin gibi hassas oldugunu söyleseniz hiç bulaşmazdık iyi forumlar

Noldu burada anlatın bakim

İnsanın aklına her şey gelir,bilinçaltı sonsuzdur.İrade,bunu kontrol altına alabilme gücüdür.Biz onlara iradesiz insanlar diyoruz.

Herkesin bir siniri vardir Sarper kardes... Her insanda ayni firsat olmuyor... Kizlar ile isi olmayan adam, aldatmasi da zor olur. Ama yakisikli bir adam, yada güzel bir kadinsan, ve sürekli etrafinda mevzular dönerse, isler zorlasiyor. Simdi Jessica Alba, cikip, gelde beni al dese.... O an muhtemelen karimin ismini bile unuturum.

jessica-alba-leg-exercise-ctr.jpg

Herkesin bir siniri vardir Sarper kardes... Her insanda ayni firsat olmuyor... Kizlar ile isi olmayan adam, aldatmasi da zor olur. Ama yakisikli bir adam, yada güzel bir kadinsan, ve sürekli etrafinda mevzular dönerse, isler zorlasiyor. Simdi Jessica Alba, cikip, gelde beni al dese.... O an muhtemelen karimin ismini bile unuturum.

jessica-alba-leg-exercise-ctr.jpg

umarım karın forumu okumuyordur yoksa akşam kapıda yatmak zorunda kalman an meselesi :asd:

tv de görüyor bilinç altında kalıyor herşey şimdiki diziler aldatmaya yönelik hükümet el atmıyor bu işlere ülke çok mutlu,ahlaklı artık hamdolsun

Karaktersiz insanlar aldatır diye teorik bişeyler okumuştum google akademide (ingilazca kaynaktı) İçeriğini tam hatırlamasam da genel olarak beni ikna etmişti makale.

Eşlerine en sadık canlılar penguenlerdir mesela. Eş aldatmama durumunu geçiyoruz penguenler eşi öldükten sonra çiftleşmiyorlar bile. Hayvanlara içgüdüsel olarak verilen bu özellik biz iki ayaklı hayvanlarda yok. Neden yok nasıl yok..

Herşey dejenere olmuş. Aile yapısı diye birşey yok. Şimdi ki gençler tamamen seks hayatı için evleniyor , hergün aynı yemek yenmez diye saçma bir argüman duyup hoooş eşini ,sözde sevdiğini aldatıyor . Mantık evliliği diye birşey çıkardılar özellikle 2000 li yılların başında moda oldu.

Ulan mantık evliliği nedir ya ? Sırf parası var , beni rahat yaşatacak diye sevmediğim erkeğin/kadının nefesini tenini çekmek zorunda mıyım? Aldatacaksam neden evleniyorum ? Asıl soru burada insan neden aldatır ?

Evleneceğin insanla ister istemez ortak oluyorsun ve bu iş ortaklığı değil tamamen hayat ortaklığı yapıyorsun. Bunu kaldıramayacak gavatlar/kevaşeler evlenmesin lütfen. Evlilik çok kutsal bir kurumdur ve her babayiğidin harcı değildir.

Aldatan insan kadın/erkek farketmez benim nazarımda zavallıdır. Birde aldattığını anlatan tipler var onlar da alagavattır.

sert lisan için özür bu konuya hassas bakıyorum aldatılan insanların dertlerini dinledim senelerce

Ne döndü lan burada?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dönen mesajlar tanesi 10 tlden ifşa edilir

Yasin Ümiti hacklemiş

Yasin şimşege 1 hafta myc verilmesi lazim

Karı adamı aldattı ceza almadı burada ceza alan var sakin yahu.. Belkide intikam aldı hatun kimin ne olduğu belli değil ...

beyler az önce metrobüste 27-28 yaşlarında bi lavuk 40lı yaşlarda bi adama ayak üstü git gell yaptı herif şimdi bana götünü dayıyor nasıl bir ülke olduk

Çeptalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt