Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Skandalı

Yok öyle bir şey inanmayın hemen ya. Varsa bile operasyon çekiyorlardır.

Benim anlamadığım nokta bu test 7 ay önce yapılmış ve sonucu taa o zaman çıkmışsa neden 7 ay boyunca beklendi? Madem domuz satıyor bu adam millet ramazanda gitti, diğer zamanlarda gitti bilerek domuz mu yedirdiler insanlara bu süre zarfında? Şu soruya mantıklı cevap verebilecek tek Allah'ın kulu çıkmaz.

Normalde çok tercih ettiğim bir yer değil ama hafta sonu gidip sakin bir şekilde yemeğimi yiyeceğim.

Hangi güç odakları birbiriyle çarpıştı da bu iş ortaya atıldı kim bilir. Devlet yetkilileri böyle şeyleri doğal akışında ortaya çıkarmıyor bizde genelde.

Sapla samanı karıştırmaya gerek yok. Memlekette her türlü pislik oluyor diye böyle bir olayı önemsememek doğru değil ki adamın kaç tane şubesi var.

Domuz eti satıyorsa Allah affetsin. Iftira atıyorlarsa da Allah'larindan bulsunlar.

Hassas konular bunlar. Bu kadar insana dana diye domuz yedirdilerse durum vahim.

Hiç nasip olmadı yemek, bundan sonra da gitmem.

Sapla samanı karıştırmaya gerek yok. Memlekette her türlü pislik oluyor diye böyle bir olayı önemsememek doğru değil ki adamın kaç tane şubesi var.

Domuz eti satıyorsa Allah affetsin. Iftira atıyorlarsa da Allah'larindan bulsunlar.

Hassas konular bunlar. Bu kadar insana dana diye domuz yedirdilerse durum vahim.

Hiç nasip olmadı yemek, bundan sonra da gitmem.
Domuz etinin normal ete göre daha ucuz olduğunu sanmıyorum, %0.01 domuz eti koymakla mı zengin olacaktı. Mantıkla yaklaşırsak eğer adama pis komplo düzenlenmiş gibi duruyor

Domuz etinin normal ete göre daha ucuz olduğunu sanmıyorum, %0.01 domuz eti koymakla mı zengin olacaktı. Mantıkla yaklaşırsak eğer adama pis komplo düzenlenmiş gibi duruyor
1000de 1 oranı domuz etinin miktarı değil testin hassasiyetiymiş. Domuz da öyle çok pahalı bişey değil, bi domuz çiftliği kursan deli gibi ürüyor hayvanlar. Bu köfteci yusufun 2020de de domuz mevzusu olmuştu, ben bu kadar yaygara koparıldığını hatırlamıyorum

1000de 1 oranı domuz etinin miktarı değil testin hassasiyetiymiş. Domuz da öyle çok pahalı bişey değil, bi domuz çiftliği kursan deli gibi ürüyor hayvanlar. Bu köfteci yusufun 2020de de domuz mevzusu olmuştu, ben bu kadar yaygara koparıldığını hatırlamıyorum

kofte yusuf sever misin

Bu ülkede istersen herşeyi yedirirsin, geçsinler bu işleri. birileri fişini çekmiş işte

Valla bence de var bişeyler. Kullanıyor da olabilir bilemem ama numune alınanı ne kadar zaman olmuş niye şimdi çıkıyor ortaya. Aklıma değişik komplo teorileri geliyor
Benim açımdan net belli bir tablo açıkçası. Hiç yemek de yemem bu yusuftan ama ülkenin geldiği durum insanın zoruna gidiyor açıkçası.

Bu konuda bizim halkımız vay domuz günah filan olayına takılmış fakat esas sıkıntı domuz eti değil, çiftlikleri yetişen hayvanların sağlık sorunu olmaz fakat burda kastedilen yaban domuzu yani hastalıklı olma potansiyeli olan türler, etin içine çok az miktar bile karışsa o hastalığı yayabilir

Geri
Üst Alt