Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.932
- 21.818
- 1.848
Domuzu bilmem de at, eşek eti yediriyorlarsa onlar daha büyük problem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten serbest degil mi? Gecen ziyaretlerimde marketlerde gordumdu.Ülke et yiyemiyor, ulaşamıyor. Domuz eti bu konuyu çözebilir, Dana etine oranla daha ulaşılabilir olabilir. Yasal olmalı.
Yalın olarak satışı vardır belki ama böyle işletmelerde yasal değil sanırım. Ama yanlış da biliyor olabilirim gerçi üstadZaten serbest degil mi? Gecen ziyaretlerimde marketlerde gordumdu.
Anladim. Mantikli.Yalın olarak satışı vardır belki ama böyle işletmelerde yasal değil sanırım. Ama yanlış da biliyor olabilirim gerçi üstad
yiyon muSeni köftehor seni
Domuz eti ülkemizde daha pahalı danadan. Kimse anlamıyor bu sorunuYani birseyler oldugu belliydi yari fiyatindan ucuza urun satiyorlar bu maliyetlerle nasil satacaklar baska aciklamasi yok
Bence sen anlamiyorsun konuyu adam gidip migrostan carfourdan domuz eti almiyorDomuz eti ülkemizde daha pahalı danadan. Kimse anlamıyor bu sorunu![]()
Devlet eliyle ithal edilen domuz etini kullanıyorsa belgeler çıkar ortayaBence sen anlamiyorsun konuyu adam gidip migrostan carfourdan domuz eti almiyor
Devlet eliyle ithal edilen domuzlari kullaniyor
Avrupada domuz eti ucuz tavuk etinden biraz pahali pembe et denir tavuktan pahali etden ucuzdur
Domuz 4 5 ayda dogum yapan ciftlikte yetistirilen hizli kilo alan yetistirme maliyeti son derece dusuk bir hayvan
Yani cok ucuza satmasinin temel nedeni domuz etiymis
Nasil utopik daha yeni devlet domuz at essek ithali icin yeni kanun cikardi burasi Turkiye be kardesim herseye inanma el altindan neler donuyor bilsen devlet boyledir domuzlari ithal eder sana verir sonra ortaya cikmak zorunda kalinca seni tanimaz sende agzini acip ama devlet yapti diyemezsinDevlet eliyle ithal edilen domuz etini kullanıyorsa belgeler çıkar ortayaithalat belgeleri var mı? Hiç sanmıyorum böyle bir durumun olduğunu. Marasta Efendioğlu diye bir işletme var. Kendi hayvanı yetistiriyor, kendi mezbahasinda kesiyor, kendi restoranlarinda satıyor. Aynı ucuzlukta satiyor.
Dediğin gibi olması için Yusuf'un domuz çiftliği kurup kesip kesip satması gerekiyor. İthal domuz eti alıp satma durumu biraz fazla ütopik değil mi?
Hasta hayvanları kesiyorlar, olmuş hayvanın etini kullanıyorlar gibi birşey dese anlayacağım, haklidirlar diyeceğim, ama bu ülkede bu şirket mafya tarafından 2021de tehdit edildi, ürününe domuz eti koyarız, tarım bakanligini yollarız batiririz seni diye. 3 sene sonra olanda bu. Garip değil mi? Zerre sevmem koftelerini ben, ama bu kadar ucuz şekilde harcanmalari bana limanına cokulen işadamını hatirlatiyor
Yaprak sarması tercihimyiyon mu
y sarması sevmemYaprak sarması tercihim
kapitalist düzenbugün de oradayız
Garibana destekkapitalist düzen
Boz burada grup olarak birbirimize ikram ediyoruz. Misafir ağırlamayi severizy sarması sevmem