Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Skandalı

Domuzu bilmem de at, eşek eti yediriyorlarsa onlar daha büyük problem.

İyi pişiriyorlarsa sorun değil salın insanlar protein yesin. Simitçilerden geçilmiyor ortalık. Gençler ekmek arası ekmek yemekten bulanık düşünür olmuş durumda.

bugün 2 porsiyon gömdüm

Domuz eti ülkemizde daha pahalı danadan. Kimse anlamıyor bu sorunu😄
Bence sen anlamiyorsun konuyu adam gidip migrostan carfourdan domuz eti almiyor
Devlet eliyle ithal edilen domuzlari kullaniyor
Avrupada domuz eti ucuz tavuk etinden biraz pahali pembe et denir tavuktan pahali etden ucuzdur

Domuz 4 5 ayda dogum yapan ciftlikte yetistirilen hizli kilo alan yetistirme maliyeti son derece dusuk bir hayvan

Yani cok ucuza satmasinin temel nedeni domuz etiymis

Bence sen anlamiyorsun konuyu adam gidip migrostan carfourdan domuz eti almiyor
Devlet eliyle ithal edilen domuzlari kullaniyor
Avrupada domuz eti ucuz tavuk etinden biraz pahali pembe et denir tavuktan pahali etden ucuzdur

Domuz 4 5 ayda dogum yapan ciftlikte yetistirilen hizli kilo alan yetistirme maliyeti son derece dusuk bir hayvan

Yani cok ucuza satmasinin temel nedeni domuz etiymis
Devlet eliyle ithal edilen domuz etini kullanıyorsa belgeler çıkar ortaya😄 ithalat belgeleri var mı? Hiç sanmıyorum böyle bir durumun olduğunu. Marasta Efendioğlu diye bir işletme var. Kendi hayvanı yetistiriyor, kendi mezbahasinda kesiyor, kendi restoranlarinda satıyor. Aynı ucuzlukta satiyor.

Dediğin gibi olması için Yusuf'un domuz çiftliği kurup kesip kesip satması gerekiyor. İthal domuz eti alıp satma durumu biraz fazla ütopik değil mi?

Hasta hayvanları kesiyorlar, olmuş hayvanın etini kullanıyorlar gibi birşey dese anlayacağım, haklidirlar diyeceğim, ama bu ülkede bu şirket mafya tarafından 2021de tehdit edildi, ürününe domuz eti koyarız, tarım bakanligini yollarız batiririz seni diye. 3 sene sonra olanda bu. Garip değil mi? Zerre sevmem koftelerini ben, ama bu kadar ucuz şekilde harcanmalari bana limanına cokulen işadamını hatirlatiyor

Devlet eliyle ithal edilen domuz etini kullanıyorsa belgeler çıkar ortaya😄 ithalat belgeleri var mı? Hiç sanmıyorum böyle bir durumun olduğunu. Marasta Efendioğlu diye bir işletme var. Kendi hayvanı yetistiriyor, kendi mezbahasinda kesiyor, kendi restoranlarinda satıyor. Aynı ucuzlukta satiyor.

Dediğin gibi olması için Yusuf'un domuz çiftliği kurup kesip kesip satması gerekiyor. İthal domuz eti alıp satma durumu biraz fazla ütopik değil mi?

Hasta hayvanları kesiyorlar, olmuş hayvanın etini kullanıyorlar gibi birşey dese anlayacağım, haklidirlar diyeceğim, ama bu ülkede bu şirket mafya tarafından 2021de tehdit edildi, ürününe domuz eti koyarız, tarım bakanligini yollarız batiririz seni diye. 3 sene sonra olanda bu. Garip değil mi? Zerre sevmem koftelerini ben, ama bu kadar ucuz şekilde harcanmalari bana limanına cokulen işadamını hatirlatiyor
Nasil utopik daha yeni devlet domuz at essek ithali icin yeni kanun cikardi burasi Turkiye be kardesim herseye inanma el altindan neler donuyor bilsen devlet boyledir domuzlari ithal eder sana verir sonra ortaya cikmak zorunda kalinca seni tanimaz sende agzini acip ama devlet yapti diyemezsin

bugün de oradayız

Geri
Üst Alt