Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Skandalı

Domuz değil de at eti kullanılsaydı bu kadar gündem olmazdı. O yüzden işletme sahibinin böyle bir risk alması anlamsız geliyor bana maliyet kısmak istese 50 tane hile hurda var neden domuz eti işine girsin.
operasyon mu var diyorsun Gürayım. Yusuf'a müslümanlar gitmesin bak böyle böyle algısı yerleştirilme amacı var! Ya rakip bir köfteci açılacaktır ya da başka firma ön plana çıksın isteniyordur ya da en ileri uc senaryo şirkete el koyma.

koka kola'da içeceğiz
köfteci yusuf'ta yiyeceğiz

Yapması gereken basit aslında. Maddi olarak bunu karşılayabilir mi bilmiyorum ama restorana gelip yiyenlere %50 indirim yapsa eskisinin iki katı müşteri gelir. Biraz zararına satsın sonra normale döner zaten.

böyle ayırım kafam yok ama haberin içeriği terbiyesizlik.

hayatımda da yemedim burdan - dışarıdan yemek yemeğe gerek yok bu devirde özel durumlar hariç.

Cola Turka gibi, KY yi de bitirmeye çalışıyorlar. Aam bu sefer yedirmeyiz, biz yiyeceğiz o köfteleri.... İnanmıyorum ben bu habere...

Hayatımda bir kere yemişliğim yok ama ben de bu adamlara komplo kurulduğunu düşünüyorum. Martta çıkan rapor aylar sonra bugün yayınlanıyor. Dahası bu adamın firmasına çökmek için "sizde domuz etti var dedirtiriz" tehdidinin yapıldığını da biliyoruz.

Bir de Türkiye'de bulunması en zor et domuz eti. Onlarca restoranı için topluca üretim yapan, tedarik zinciri olan bir firmanın, bütün zincirini bozup yemeğin içinde domuz eti katıp kar amaçlaması çok mantıklı bir durum değil. Sürekli olarak eser miktarda domuz eti temin edip etlere katabilmek için uygun fiyatlarda devasa oranlarda domuz eti temin edebilmesi gerekir Yusuf'un. Uyduruk bir kebapçının ne idüğü belirsiz bir kasapla anlaşması gibi bir durum gibi değily ani.

Son düzenleme:
Daha önce hiç yemedim ucuz olduğunu duydum sadece. Yapılanın komplo olduğu apaçık belli. Numune alacaksan her şubeden al ya da üretim merkezinden al. Restoranda çalışan bir kişi bile o ete domuz eti karıştırır.
Ya çökme muhabbeti var ya da gündem değiştirme. İdam, kadına şiddet olayları hızlıca gündemden düştü.
Ayrıca domuz eti bedava mı arkadaş. Nasıl bulup tedarik ediliyor.

1 kişi yoktu içerde önünden geçtim

Elalem uzaya roket yollayıp cımbızla yere indiriyor bizim halk 1 haftadır köfteci yusuf mevzusuyla ilgilenmek zorunda kalıyor

icersi full ,millet bos masa bulmak icün volta atiyor

Ekli dosyalar

• 12.webp
    12.webp
    98,4 KB · Görüntüleme: 33
2 porsiyon et döneri yemeksepeti indirimiyle birlikte 250 tlye aldım yanında ayranı cartu curtu dahil başka bi yerden almaya kalksam minimum 400 tl tutardı afiyet olsun türkiyem

Geri
Üst Alt