Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Skandalı

öyle bir noktaya geldim ki tabela da köfteci yusuf değilde kofteci domuz yazsa gene de yerim.

inat değil mii

Yedim bugün gayet güzeldi yine

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

türkiye'de domuz eti neden satılmıyor? bir sürü gayrı müslim insan yok mu ülkemizde?

nasıl ki diğer ülkelerde domuz eti içeren / içermeyen ürünler varsa ve müşteriler tercihen bunları alıyor / almıyorsa, bizim ülkemizde de olamaz mı? sonuçta inanç kişiyi ilgilendiren bir şey. isteyen alır istemeyen almaz?

türkiye'de domuz eti neden satılmıyor? bir sürü gayrı müslim insan yok mu ülkemizde?

nasıl ki diğer ülkelerde domuz eti içeren / içermeyen ürünler varsa ve müşteriler tercihen bunları alıyor / almıyorsa, bizim ülkemizde de olamaz mı? sonuçta inanç kişiyi ilgilendiren bir şey. isteyen alır istemeyen almaz?
Yalın hali bazı yerlerde var, resmi olarak. Ancak bu tür işletmelerde yasak. Bana göre yasak olmamalı, daha uyguna et tüketmek isteyen kişiler zincir işletmelerde ulaşmalı. En azından proteine ulaşır isteyen daha ekonomik olarak. Herkesin hassasiyeti farklı olabilir, yemek isteyen yer kısacası. Yasak saçma bana göre, tercih sunulabilir.

Yalın hali bazı yerlerde var, resmi olarak. Ancak bu tür işletmelerde yasak. Bana göre yasak olmamalı, daha uyguna et tüketmek isteyen kişiler zincir işletmelerde ulaşmalı. En azından proteine ulaşır isteyen daha ekonomik olarak. Herkesin hassasiyeti farklı olabilir, yemek isteyen yer kısacası. Yasak saçma bana göre, tercih sunulabilir.
Domuz etinin piştiği yerde dana eti pişerse oradan yemek yemezler

Böyle hassaslar olanlar da var

yasak değil yaw
domuz eti satan restoranlar var istanbulda
bodrumda sürüyle var

yasak değil yaw
domuz eti satan restoranlar var istanbulda
bodrumda sürüyle var
Aslında doğru, haberlerin böyle yansıtılmasından kaynaklı olmayan yasağı koyduk sanırım, bu perspektiften bakınca olay daha çok hassasiyet kaynaklı, yoksa bir yasak yok

Domuz etinin piştiği yerde dana eti pişerse oradan yemek yemezler

Böyle hassaslar olanlar da var
pişirmekten ziyade, satılmasını diyorum yaw. süper marketlerde ayrı ayrı reyonlarda paket halinde gayet satılamaz mı? isteyen alır, istemeyen almaz?

eğer konu haram olması ise, alkol de haram. o da satılıyor gayet?

Geri
Üst Alt