- 23 Aralık 2008
- 65.558
- 63.480
- 5.103
öyle bir noktaya geldim ki tabela da köfteci yusuf değilde kofteci domuz yazsa gene de yerim.
inat değil mii
inat değil mii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizlispor'un forma arkası sponsoru Futbo Tv sayfası
Denizlispor'un forma arkası sponsoru Futbo Tv sayfası![]()
Yalın hali bazı yerlerde var, resmi olarak. Ancak bu tür işletmelerde yasak. Bana göre yasak olmamalı, daha uyguna et tüketmek isteyen kişiler zincir işletmelerde ulaşmalı. En azından proteine ulaşır isteyen daha ekonomik olarak. Herkesin hassasiyeti farklı olabilir, yemek isteyen yer kısacası. Yasak saçma bana göre, tercih sunulabilir.türkiye'de domuz eti neden satılmıyor? bir sürü gayrı müslim insan yok mu ülkemizde?
nasıl ki diğer ülkelerde domuz eti içeren / içermeyen ürünler varsa ve müşteriler tercihen bunları alıyor / almıyorsa, bizim ülkemizde de olamaz mı? sonuçta inanç kişiyi ilgilendiren bir şey. isteyen alır istemeyen almaz?
Domuz etinin piştiği yerde dana eti pişerse oradan yemek yemezlerYalın hali bazı yerlerde var, resmi olarak. Ancak bu tür işletmelerde yasak. Bana göre yasak olmamalı, daha uyguna et tüketmek isteyen kişiler zincir işletmelerde ulaşmalı. En azından proteine ulaşır isteyen daha ekonomik olarak. Herkesin hassasiyeti farklı olabilir, yemek isteyen yer kısacası. Yasak saçma bana göre, tercih sunulabilir.
Elbette bunu işletme planlayacak, domuz etki tüketmeyenler için domuz yağı-eti piştiği kısım ile dana eti tamamen farklı olur.Domuz etinin piştiği yerde dana eti pişerse oradan yemek yemezler
Böyle hassaslar olanlar da var
Yalın hali bazı yerlerde var, resmi olarak. Ancak bu tür işletmelerde yasak. Bana göre yasak olmamalı, daha uyguna et tüketmek isteyen kişiler zincir işletmelerde ulaşmalı. En azından proteine ulaşır isteyen daha ekonomik olarak. Herkesin hassasiyeti farklı olabilir, yemek isteyen yer kısacası. Yasak saçma bana göre, tercih sunulabilir.
Aslında doğru, haberlerin böyle yansıtılmasından kaynaklı olmayan yasağı koyduk sanırım, bu perspektiften bakınca olay daha çok hassasiyet kaynaklı, yoksa bir yasak yokyasak değil yaw
domuz eti satan restoranlar var istanbulda
bodrumda sürüyle var
Haftaya Ligler başlayınca söyleyeyim2-3 mac ver
Aslında doğru, haberlerin böyle yansıtılmasından kaynaklı olmayan yasağı koyduk sanırım, bu perspektiften bakınca olay daha çok hassasiyet kaynaklı, yoksa bir yasak yok
Üstad Şamar oğlanına döndüm, sağlık olsun amaköfteci yusuf helal sertifikasyonuna tabi bir işletmeymiş
yani yasal olarak satamaz görünüyor evet

pişirmekten ziyade, satılmasını diyorum yaw. süper marketlerde ayrı ayrı reyonlarda paket halinde gayet satılamaz mı? isteyen alır, istemeyen almaz?Domuz etinin piştiği yerde dana eti pişerse oradan yemek yemezler
Böyle hassaslar olanlar da var