- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.102
- 2.043
Yaw arkadaşım konunun afedersiniz içine etmişiniz, sonra "kusura bakmayın".
Neyse önerilere devam:
Boys Anılar
Neyse önerilere devam:
Boys Anılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Da-lar bitişik olacak
@Murat Urhan Murhan bey güzel Türkçemize mukavemet suçundan beyefendi hakkında yasal işlem başlatır mısınız?
Teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben öyle hiçkimse yok,herkes aydındır demedim ki.Bence Tayyip Erdoğan ne dese sorgusuz sualsiz kabul eden,komünist olsa komünist olacak,Chp'ye oy atın dese atacak kitle %10-15 arasıdır,geçmez bu yüzdeyi.%50'yi böyleymiş gibi kabul etmek doğru bir yaklaşım değil,çok değil 7 Haziran seçimlerinde %10 oy kaybetti bu parti.İma edildiği gibi herkes öyle olsaydı,bu denli oy kaybını yaşamadıkları gibi arttırırlardı.Akp'nin içinde de çok farklı fraksiyonlar var.Bir zamanlar Anap,Dyp falan vardı,nereye gitti bu oylar?Akp'de toplandı işte.Bunların da toplamı %10 civarıdır.Bu merkez sağ-liberal karışımı kesimin yanında Refah Partisi'nin kemik oyları da var,dindar-muhafazakar kesim,%20'lik.%6-7 civarı Mhpliler de Akp'ye oy veriyor.Sizin kastettiğiniz,muhafazakar kesimle Tayyip Erdoğan ne dese kabul eden kesim.Onların da toplamı Akp'nin %50'sinin içinde %30'dur en fazla.Bak en fazla o da.Öyle bu ülkenin yarısı Akpli,bu asla değişmez gibi bir kural yok.Adam gibi bir sağ alternatif olmadığı için o oylar Akp'ye gidiyor.Mhp'nin başına vizyoner bir yönetim gelse,en kötü ihtimal Akp'ye giden oylarını alır,merkez sağ oylarından da payını alabilir.Olay alternatifsizlik tamamen.
Yahu kardeşim biz milletin nasıl kandırıldığını anlatıyoruz sen kalkmış yok %10 düştü oyu diyorsun sana söylüyorum işte dolar sabitken petrolün varil fiyatı tarihin en düşük seviyesinde iken senin ülkende benzine mazota zam yapılıyorsa bugün gelinen durumda dolar tarihin en yüksek seviyesinde iken kalkıp türk lirası değer kazanıyor deniliyorsa o zaman senin bahsettiğin bu akp ye oy veren sorgulayan kesim kalkıp demiyor mu kardeş sen bizimi yontuyon hayırdır diye?
Mesele sorgulayıp sorgulamama değil kafanın basıp basmaması.
Ben de sana diyorum ki,insanlar ideolojiye göre oy veriyor.Abd gibi bir seçim Demokratlar,bir seçim Cumhuriyetçiler gibi bir sistem bizde yok.Hiç senin dediğin açıdan bakmıyor insanlar yani.Eskiden olduğu gibi barajı aşan parti çeşitliliği olsa,daha bir çok seslilik olsa dediğin olur,diğer koşullar da değerlendirilir.Ama şu konjonktürde bu olmaz.Yani sen dolar 3.3'ü görmüş 3.5'e oynuyor,Euro yakın gelecekte 4'e oynuyor falan diyorsun da vatandaşa,adam ee diyor yani devamını getirmeni bekliyor senden.Öyle herkes koşa koşa gidiyor sandığa gönül rahatlığı ile oy veriyor gibi bir durum yok.Senin dediklerini görüp,düşünüp de söve söve oy veren de çok var,başka iktidar alternatifi sağ parti olmadığı için.
bak güzel kardeşim şunu demek istiyorum dolar 3.5 e oynarken devletin kanalında haber programında türk lirası değer kazanıyor deniliyorsa ve bu millet hala eeeeeeee diyorsa orada ideolojiden falan bahsetme.
Son cümlen tamamen yanlış kimse gidipte içi kan ağlaya ağlaya akp ye oy falan vermiyor tamamen salak ve gerçeklerden bir haber yaşadığı için gidip oyunu veriyor.
Al şu videoyu izle insanların algıları ve seçimleri neye göre değişiyor fikir sahibi ol.Kalkıpta 3-5 dangalak böyle dedi diye durum böyle değil edebiyatı yapma bu insanlar toplumun %60 nı oluşturuyor.
Sokaktaki Vatandaş'a Sorduk; Ergenekon VAR mı? YOK mu? - YouTube
İzmir'de gitsek seçim anketi yapsak,herkes Chp Chp dese bundan da mı bir yorum çıkartacağız?Böyle insanlar var kimse inkar etmiyor ama genelleme yapman da ideolojik tamamen.
Yahu genelleme yapmıyorum toplumun %60 ını oluşturuyor diyorum hala izmirde seçim anketi yapsak diyorsun bak kardeşim bu insanlar dünyadan bir haber bunlara bugün ot diye yedirdiğini yarın bok diye yedirirsin.
Bu adamlar işte bu %60 ın oylarını alıyorlar bu gerçeği görmezden geldiğin sürece olayı anlamanda mümkün değil zaten.
Biraz mantık yahu.
hemen bir iddianame hazirliyorum ama son sözü hakim verecektirDa-lar bitişik olacak
@Murat Urhan Murhan bey güzel Türkçemize mukavemet suçundan beyefendi hakkında yasal işlem başlatır mısınız?
Teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi