Konyaspor Karşılaşmasının Hakemi Belli Oldu

Yapay zeka tff nin yapay zekası böyle çocukça bir kaçma görmedim ben. yapay zeka diye ağlayan tff ye yapay zekayı monte etme zamanı geliyor.

Burada problem hakemlerin kötü maç yönetmesi değil. Hakemlerin iyi maç yönetmesinin istenmemesidir. Masada gücü olan cezayı kestiriyor. Cünkü herkes kendi lehine haksızlık yapılmasını istiyor. İşin özü bu.

yapay zeka fln yok arkadaşlar sizi yiyorlar

Yapay zeka değil geri zeka atamaları bunlar.

Burada problem hakemlerin kötü maç yönetmesi değil. Hakemlerin iyi maç yönetmesinin istenmemesidir. Masada gücü olan cezayı kestiriyor. Cünkü herkes kendi lehine haksızlık yapılmasını istiyor. İşin özü bu.
Valla biz hakkımızı almaktan başka bişey istemiyoruz. Galatasaray taraftarı rakibe de adaletsizlik istemez. Ben burda mesela yanlış yorum görmüşümdür ama rakibin penaltısı penaltı ise kimse değil dememiştir. Ama olay fener bjk olunca dediğine katılıyorum

En kötü sorunlu hakemler hep bizim maça veriliyor bu yapay zeka algoritması bu şekilde ayarlanmış galiba kendi içinde baya tutarlı hiç şaşmıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene ilk kez vara çağırılan bir maçımız olur inşallah lehimize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kim gelirse gelsin Yaşar Kemal haricinde, zaten hepsi birbirinden kötü ve eyyamcı, ayırt edemiyorum.

YKU'ya maç vermemeye devam ederek futbolu gayet iyi anladıkları ve bildiklerini kanıtlamış olan Sayın Büyükekşi Federasyonu'nu kutlarım

Valla biz hakkımızı almaktan başka bişey istemiyoruz. Galatasaray taraftarı rakibe de adaletsizlik istemez. Ben burda mesela yanlış yorum görmüşümdür ama rakibin penaltısı penaltı ise kimse değil dememiştir. Ama olay fener bjk olunca dediğine katılıyorum
Zaten GS dışındaki bütün takımlar için söylüyorum. Uzun yıllardır utanmadan basın vs gibi diğer enstrümanları da kullanarak hakkımızın yenmesi için organize şekilde bir sistem oluşturuldu.

Zaten GS dışındaki bütün takımlar için söylüyorum. Uzun yıllardır utanmadan basın vs gibi diğer enstrümanları da kullanarak hakkımızın yenmesi için organize şekilde bir sistem oluşturuldu.
Bu olay nedense ali koç ve bir önceki federasyon ile başladı. Fatih hoca amatör ama artık profesyonellesen kötülük dediğinde bunu kastediyodu demekki...

Yapay zeka daha işlevde değil arkadaşlar
Dünya kupasına kadar data toplayıp kullanılmaya başlanacak imiş !

Geri
Üst Alt