Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.313
Halil Umut Meler penaltı vermedi diye cezalandırıldı mı şimdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konyadan hollandaya bir koli mevlana sekeri goturmus.Mehmet Mehmetoğlu yönetseydi
Bunu gerçekten yapıcagini düşünmüyorum. Keşke böyle olsaydı. Bunlarin korktugu iki kulüp var fener ve tsTam tersi olabilir. Daha dikkatli maç yönetir cezadan sonra. Daha iyi değil mi?
Valla biz hakkımızı almaktan başka bişey istemiyoruz. Galatasaray taraftarı rakibe de adaletsizlik istemez. Ben burda mesela yanlış yorum görmüşümdür ama rakibin penaltısı penaltı ise kimse değil dememiştir. Ama olay fener bjk olunca dediğine katılıyorumBurada problem hakemlerin kötü maç yönetmesi değil. Hakemlerin iyi maç yönetmesinin istenmemesidir. Masada gücü olan cezayı kestiriyor. Cünkü herkes kendi lehine haksızlık yapılmasını istiyor. İşin özü bu.
Zaten GS dışındaki bütün takımlar için söylüyorum. Uzun yıllardır utanmadan basın vs gibi diğer enstrümanları da kullanarak hakkımızın yenmesi için organize şekilde bir sistem oluşturuldu.Valla biz hakkımızı almaktan başka bişey istemiyoruz. Galatasaray taraftarı rakibe de adaletsizlik istemez. Ben burda mesela yanlış yorum görmüşümdür ama rakibin penaltısı penaltı ise kimse değil dememiştir. Ama olay fener bjk olunca dediğine katılıyorum
Bu olay nedense ali koç ve bir önceki federasyon ile başladı. Fatih hoca amatör ama artık profesyonellesen kötülük dediğinde bunu kastediyodu demekki...Zaten GS dışındaki bütün takımlar için söylüyorum. Uzun yıllardır utanmadan basın vs gibi diğer enstrümanları da kullanarak hakkımızın yenmesi için organize şekilde bir sistem oluşturuldu.