- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
illet 1i
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. Dediğin dogru da ilk dediğin değil sanırım.Adana trabzonun hakemi degilmi bu? Hani belhandanin golünü iptal eden. Birde sivasa karsi emre kilinca sacma bi kirmizi cikarmisti galiba.
Oda 2 sene önce Ankaragücü maçında yaptıkları ortada. Şampiyonluktan etti bizi. Mohammed gereksiz kırmızı ve saçma penaltı vermişti.Halil umut meler bu çakallardan daha iyi en azından.
Bir işe yaramaz ki. Şuan aktif hakemlerin çoğunun gönderilmesi lazım ve yabancı hakem bizim tek çözümümüz bu. Alttan gelen hakemlerinde yabancılar tarafından egiltilmesi lazım. Birde hakemler içindeki yapının dağıtılması. Bunu yapmak bazılarının işine gelmez.Yapay zeka daha işlevde değil arkadaşlar
Dünya kupasına kadar data toplayıp kullanılmaya başlanacak imiş !
Yabancıyı nerden bulucaz ?Bir işe yaramaz ki. Şuan aktif hakemlerin çoğunun gönderilmesi lazım ve yabancı hakem bizim tek çözümümüz bu. Alttan gelen hakemlerinde yabancılar tarafından egiltilmesi lazım. Birde hakemler içindeki yapının dağıtılması. Bunu yapmak bazılarının işine gelmez.
Atilla karaoglan mis o macin hakemi. Birbirine benziyorlar hep, sadece yönetimleri degil.2. Dediğin dogru da ilk dediğin değil sanırım.
Emrenin pozisyonda var bunu uyarmıştı izleyip yine kırmızı vermişti. Sulalesine sovmustum bunun.
Kime göre, neye göre iyi amaolumlu tarafından bakarsak 3 haftadır görev verilmediyse bu maçta adam gibi yönetir heralde yine kesik yememek için

Hayır sana bir örnek veriyim. Portekiz ve Yunanistandi sanırım. Hakemlerini değiştirdiler. Yunanlar Portekiz e Portekizli hakemler Yunanistan a gitti şuan herkes mutlu mesut. Aynen bizdeki sıkıntı vardı onlarda da. İlla böyle aynısı olcak demiyorum ama isteyince her türlü çözülürYabancıyı nerden bulucaz ?
Adam gibi hakem için ilk 5 ligden bakman lazım
E adamlar o ligleri bırakıp bize niye gelsin ?
Valla bu işin çözümü ingiltere gibi olurHayır sana bir örnek veriyim. Portekiz ve Yunanistandi sanırım. Hakemlerini değiştirdiler. Yunanlar Portekiz e Portekizli hakemler Yunanistan a gitti şuan herkes mutlu mesut. Aynen bizdeki sıkıntı vardı onlarda da. İlla böyle aynısı olcak demiyorum ama isteyince her türlü çözülür
Ya sıkıntının kaynağı bizde bir hakemin yükselmesi için bazı takım taraftari olması gerekiyor. İkinci olarak torpil üçüncü olarakta içerde kurulmuş olan düzene ayak uydurması lazım. Bu yapı dagitilmadikca hakemler hep böyle olcak maalesef. Dediğin olay bu işe yarar mı bilemiyorum ancak birileri artık ne yöntemle yapacaksa yapsin Ankaragücü maçı ucuz atlatıldı birgün manyağın biri bişey yapacak sonrası hoş olmayacakValla bu işin çözümü ingiltere gibi olur
Özerk hakem birliği kurulmalı tüm ab de
Böylece uefa konferans cl ye nasıl hakem atanıyorsa o şekil liglerede hakem atanmalı
Zor da değil ,kalitesiz liglerden çıkan iyi hakemler böylece hakettiği değeri ,bizimkilerde de alt liglere yallah olur.
Koca ligden kaç hakem düdük çalıyor Avrupa’da ? Oradan hesap ediliyor zaten kapasiteleri
![]()