Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
hemde Red Label, en leş whiskey içiyor kankamız. :red:
Hibiki tavsiye ederim kral!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hemde Red Label, en leş whiskey içiyor kankamız. :red:
baska mantikli bir aciklamasi var mi ?
sonrasında sakatlık yok oynatmamak benim tercihim demiştisakatlık
irfan mevzusundan sonraki ilk 3 maçta 11e almış
kupadaki alanya maçında devrede çıkardı zaten taylan çok bitik gözüküyodu o maç. ondan sonra taylan üst üste oynadığında problem olabiliyor gibi bi açıklaması vardı ftnin. eteboyu 1-2 maç fazla oynattı ama kesmesi sakatlık korkusundan. şimdi de haftada 1 oynatıyor. heralde kasığında fln problem var pubis yazıolardı
sonrasında sakatlık yok oynatmamak benim tercihim demişti
sakat olsa trabzon macinda 90 dakika oynarmiydi zor mac oldugu icin ve ihtiyaci oldugu icin oynatti yoksa yine oynatmazdi , yoksa yeniden mi sakatlandi ? Antalyaspor maci ve bugun ki mac nispeten daha kolay oldugu icin tekrar kulubuye atti.sakatlık
irfan mevzusundan sonraki ilk 3 maçta 11e almış
kupadaki alanya maçında devrede çıkardı zaten taylan çok bitik gözüküyodu o maç. ondan sonra taylan üst üste oynadığında problem olabiliyor gibi bi açıklaması vardı ftnin. eteboyu 1-2 maç fazla oynattı ama kesmesi sakatlık korkusundan. şimdi de haftada 1 oynatıyor. heralde kasığında fln problem var pubis yazıolardı
iletişim probleminden kaynaklanıyor bu durumlar işte. Çıkarımlarda bulunmak zorunda kalıyoruzz.ewt o yüzden fazladan oynattı dedim o bir hata idi, eteboyu anca mecbur olunca oynatmalı ama taylanı başta dinlendirmesi sakatlıkla ilgili irfanla fln iilgisi olduğunu sanmam
var bir sey ya , ben inanmiyorum sakatliga makatliga adam her idmana takimla cikiyor.iletişim probleminden kaynaklanıyor hepsi cengiz yönetimi sağolsun
Halil Dervişoğlu - 21
Gedson Fernandes - 21
Kerem Aktürkoğlu - 22
Mostafa Mohamed - 23
Emre Kılınç - 26sakat olsa trabzon macinda 90 dakika oynarmiydi zor mac oldugu icin ve ihtiyaci oldugu icin oynatti yoksa yine oynatmazdi , yoksa yeniden mi sakatlandi ? Antalyaspor maci ve bugun ki mac nispeten daha kolay oldugu icin tekrar kulubuye atti.
27 filan olsa iyiydi yaHücum hattımızın yaş ortalaması: 22,6
Halil Dervişoğlu - 21
Gedson Fernandes - 21
Kerem Aktürkoğlu - 22
Mostafa Mohamed - 23
Emre Kılınç - 26
bana da öyle geliyor ama ciddili sıkıldım zaten bu olay yüzünden şampiyonluğu verdik.var bir sey ya , ben inanmiyorum sakatliga makatliga adam her idmana takimla cikiyor.
bana da öyle geliyor ama ciddili sıkıldım zaten bu olay yüzünden şampiyonluğu verdik.
sakat olsa da olmasa da umrumda değil
Geçen maç öncesi dinlendiriyorum mealinde birşey dedi.işini yapan cesaretli 1 muhabir maç önü maç sonu taylanı sorsun hoca da açıklasın, neden tercih edilmemiş anlarız.
işlerini yapmış olurlar
fazla genç bi arasını bulamadık anasını satim ya emekli buluyoz ya da toyHücum hattımızın yaş ortalaması: 22,6
Halil Dervişoğlu - 21
Gedson Fernandes - 21
Kerem Aktürkoğlu - 22
Mostafa Mohamed - 23
Emre Kılınç - 26