Konyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Ya etebo etebo diye saydıranlar basın toplantılarını dinlemiyoe mu acaba hoca daha geçen hafta dedi Taylan sürekli oynayınca sakatlığı nüksediyor mecburen dinlendiriyoruz diye

baska mantikli bir aciklamasi var mi ?

sakatlık

irfan mevzusundan sonraki ilk 3 maçta 11e almış
kupadaki alanya maçında devrede çıkardı zaten taylan çok bitik gözüküyodu o maç. ondan sonra taylan üst üste oynadığında problem olabiliyor gibi bi açıklaması vardı ftnin. eteboyu 1-2 maç fazla oynattı ama kesmesi sakatlık korkusundan. şimdi de haftada 1 oynatıyor. heralde kasığında fln problem var pubis yazıolardı

sakatlık

kupadaki alanya maçında devrede çıkardı zaten taylan çok bitik gözüküyodu o maç. ondan sonra taylan üst üste oynadığında problem olabiliyor gibi bi açıklaması vardı ftnin. eteboyu 1-2 maç fazla oynattı ama kesmesi sakatlık korkusundan. şimdi de haftada 1 oynatıyor. heralde kasığında fln problem var pubis yazıolardı
sonrasında sakatlık yok oynatmamak benim tercihim demişti

sakatlık

sakat olsa trabzon macinda 90 dakika oynarmiydi zor mac oldugu icin ve ihtiyaci oldugu icin oynatti yoksa yine oynatmazdi , yoksa yeniden mi sakatlandi ? Antalyaspor maci ve bugun ki mac nispeten daha kolay oldugu icin tekrar kulubuye atti.

ewt o yüzden fazladan oynattı dedim o bir hata idi, eteboyu anca mecbur olunca oynatmalı ama taylanı başta dinlendirmesi sakatlıkla ilgili irfanla fln iilgisi olduğunu sanmam
iletişim probleminden kaynaklanıyor bu durumlar işte. Çıkarımlarda bulunmak zorunda kalıyoruzz.
cengiz yönetimi sağolsun

Hücum hattımızın yaş ortalaması: 22,6

Halil Dervişoğlu - 21
Gedson Fernandes - 21
Kerem Aktürkoğlu - 22
Mostafa Mohamed - 23
Emre Kılınç - 26

sakat olsa trabzon macinda 90 dakika oynarmiydi zor mac oldugu icin ve ihtiyaci oldugu icin oynatti yoksa yine oynatmazdi , yoksa yeniden mi sakatlandi ? Antalyaspor maci ve bugun ki mac nispeten daha kolay oldugu icin tekrar kulubuye atti.
55ea48ebf018fbb8f875fb08

işini yapan cesaretli 1 muhabir maç önü maç sonu taylanı sorsun hoca da açıklasın, neden tercih edilmemiş anlarız.

işlerini yapmış olurlar

bana da öyle geliyor ama ciddili sıkıldım zaten bu olay yüzünden şampiyonluğu verdik.
sakat olsa da olmasa da umrumda değil

oynatılmadığı ve 3 p almadığımız salt ankaragücü maçı var o da hakemin biçtiği
hocayın hatası ise:
taylan olmadığında eteboyu aynı görevde kullanması ve farklı bir diziliş yahut alternatif düşünmemesi

Söyledik ama Taylana kafayı taktigini. Sakat filan dendi BURDA.

Bu adam gitmeden bize huzur yok. Inşallah yeneriz kolpa konyayi

işini yapan cesaretli 1 muhabir maç önü maç sonu taylanı sorsun hoca da açıklasın, neden tercih edilmemiş anlarız.

işlerini yapmış olurlar
Geçen maç öncesi dinlendiriyorum mealinde birşey dedi.
Oyuncuların bu tempoyu kaldırması mümkün değil vs vs.

Kafayı taktı muhtemelen.
Yenilene kadar Etebo devam.

Herzaman olduğu gibi Ömer fahiş bir hata yapana kadar 11 olacak... O fahiş hata tabiki gelecek ve yeniden kulübeye dönecek... Olan bizim sinir sistemimize olacak.. serbest vuruş garabeti de cabası

Geri
Üst Alt