Volkan Sonmez
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2023
- 4.890
- 3.847
- 198
ortasahada zafiyet yaratabilecek 3 adet oyuncu var umarım çok sıkıntı çıkmaz ne kerem ne ndombele ne mertens pres yapan oyuncular sayılmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan gayet ise yariyordu. Bize hamal olacak adam lazım. Kerem icardi olmadan bakalım o defans arkası pasları atacak mi merak ediyorumBöyle taraftarın olursa Berkan da gider Kerem de.
İnan bana mevkisinin oyuncuları olmayıp yamanan oyuncular yerine kenarda oturan Ali, Eyüp oynasalar ben çok daha fazla zevk alırım ,içim yeşerir. Dün Arda Güler'de olduğu gibi. Bu çocuklar oynasa en kötüsü ne olabilir ki?Ağlama konusuna katılıyorum ama her renktaşta düşüncesini paylaşıyor,saygı duymaktan başka elden ne gelir ki?Siz futboldan zevk alamasini bilmiyorsunuz. Bir ilk 11 için 6 sayfa ağlama duvarı oluşmuş. Bu oyuncularin hepsi çok değerli, bırakın da belki biri kendini transfer dönemine girmeden kendini göstermek ister.
ben olumlu bakmaya çalışıyorum, çünkü tam kadro izlediğimiz son maçlarda gözlerimi yesertmedi şahsen.
Gol atmasa bile ikardinin son 10 maç performansından daha iyi oynar en azından koşabiliyoTSL'de 8 maç az bişi şans bulmuş 0 gol 0 assist. bugün de istikrarını korur gibi
uzun süre maç olmayınca durum böyle oluyor galibaKonudaki negatiflik yaşlandırdı beni ustalar. @Emre Zeytinli @Oral Sever
Ben zaten yasliyimKonudaki negatiflik yaşlandırdı beni ustalar. @Emre Zeytinli @Oral Sever
Usta ben heyacanla bekliyorum maçı.uzun süre maç olmayınca durum böyle oluyor galiba![]()
Vallahi doğrusu bende yedek klübesinin oyuna girebilme ihtimalini heyecanla bekliyorumUsta ben heyacanla bekliyorum maçı.