Konyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ortasahada zafiyet yaratabilecek 3 adet oyuncu var umarım çok sıkıntı çıkmaz ne kerem ne ndombele ne mertens pres yapan oyuncular sayılmaz

Tam beklediğim gibi berbat bir kadro. Kerem yada Zaha dan gol gelirse yada Halil den iyi olur. Ndombili bile atabilir. Barış ileri çıkıp asist yapabilir. Kaan da öyle. Çok işlevsel bir takımız. Bir korner Abdül den bir kafa gol.

Siz futboldan zevk alamasini bilmiyorsunuz. Bir ilk 11 için 6 sayfa ağlama duvarı oluşmuş. Bu oyuncularin hepsi çok değerli, bırakın da belki biri kendini transfer dönemine girmeden kendini göstermek ister.

ben olumlu bakmaya çalışıyorum, çünkü tam kadro izlediğimiz son maçlarda gözlerimi yesertmedi şahsen.

Sakatlık veya kırmızı kart olmazsa maçı 2 oyuncu değişikliğiyle bitiririz.

Siz futboldan zevk alamasini bilmiyorsunuz. Bir ilk 11 için 6 sayfa ağlama duvarı oluşmuş. Bu oyuncularin hepsi çok değerli, bırakın da belki biri kendini transfer dönemine girmeden kendini göstermek ister.

ben olumlu bakmaya çalışıyorum, çünkü tam kadro izlediğimiz son maçlarda gözlerimi yesertmedi şahsen.
İnan bana mevkisinin oyuncuları olmayıp yamanan oyuncular yerine kenarda oturan Ali, Eyüp oynasalar ben çok daha fazla zevk alırım ,içim yeşerir. Dün Arda Güler'de olduğu gibi. Bu çocuklar oynasa en kötüsü ne olabilir ki?Ağlama konusuna katılıyorum ama her renktaşta düşüncesini paylaşıyor,saygı duymaktan başka elden ne gelir ki?

Bunca eksikle çok doğal bir kadro ama ben olsam Zahayı ileri koyar Keremi kendi yerinde oynatır, Sağ tarafa Tete koyardım bu çocuğu başka türlü kazanamazsın. Kerem Demirbay merkezde görevini yapacaktır. Ndombele icin de çok iyi bir fırsat. Umarım kazanırız

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genç takımda oynayan forvetimiz yok mu bizim?

Yedeklerde Tete haric hepsi yerli. Ilk 11'de de 6 yerli. Cok nadir yasanan bir durum.

Halil son girdiği maçta baya etkili oldu, Kerem'le de iyi anlaşıyor oyun içinde. Kerem'e 2 gol attırdığı bir maç vardı averajla şampiyonluğu kaçırdığımız sezon. O sezonun son maçında da Kerem Halil'e gol attırmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt