Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cindeki rakamlara inanmiyorum bittiginede inanmiyorum onlarin 1.5 milyar insani kontrol etmesi imkansiz
neye inanacağız bende italyada o kadar vaka ve ölüm olduğuna inanmıyorum o zaman hadi bakalım.Dnüya sağlık örgütünün açıkladığı somut veriler var inanılmayacak ne var ben onu anlamadım.

neye inanacağız bende italyada o kadar vaka ve ölüm olduğuna inanmıyorum o zaman hadi bakalım.Dnüya sağlık örgütünün açıkladığı somut veriler var inanılmayacak ne var ben onu anlamadım.
dusunsene 1.5 milyar insan koyu mecrasi adamlar it kopek yiyorlar ne kadarina test yapabilirler merkezde durmustur baska bir yerden tekrar patlar senin 1.5 milyar nufusun olsa kontrol edebilirmisin?

WHO tüm Dünya'da rahatça eli kolu sallayarak gezebiliyor. Lakin sadece Kuzey KORE ve ÇİN'de kontrollü bir şekilde dolaşımına izin veriliyor. ÇİN'in ben bu işte rakamları az söylediğine inanıyorum.

yahu bakan bey tedbiri vatanadaşın almasını beklerseniz çok beklersiniz 1 ay önce yapmanız gereken bütün sınır ve seyahatleri kaldırmanızdı yapmadınız bunu şimdi ağlıyorsunuz.5 gün önce vaka açıklamakla olmuyor bu işler o virüsün daha önceden bu ülkede olduğunu siz bizden daha iyi biliyorsunuzda işinize gelmiyor işte.

Ulke ici salgini önlememiz gerekiyor

Simdiye kadar yurt disindan gelenlerde tespit edildigine göre hersey kontrol altinda demektir salgini önlemek sartiyla

Cin diger ölenleri gizleme sansi olmazmi? Adamlar hastalik bu kadar agir olmasa onu bile saklardi bence...

Ip TV de corona TV diye bi Kanal acılmış sürekli ülke ülke rakamları aktuel ediyo

Cinin yaptigini yaparsak tezekle avuclariz italyanin yaptigini yapmak lazim ama daha oncedr soyledim devlet secim yapmali ekonomimi ? insan sagligimi tabiki ekonomiyi sececekler umarim yanilirim

Abd ve avrupadan gelenlere ne demeli peki
Kim virüs bulaştırıyorsa hepsine. Yahu insan gidip, gelmeden önce bir gündemi takip eder, sıkıntı var mı diye. Bizim milletimiz malın önde gideni maalesef. Hele bazıları var ki bizi Allah koruyor bize bir şey olmazcılar. Neyse bir şey demek istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt