Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
derhal sokaga cikma yasagi ilan edilmeli almanyada vaka sayisi 6000 i gecti burda çoktan uygulanmaliydi artik burda diki tuttuk bari Türkiye daha isin başındayken sokaga cikma yasağını devreye sokmali

Arturo Zico da korona olmuş. Futbol sektöründe büyük temizlik oluyor

italya kadar olmasakta italya'ya yakın oluruz muhtemelen. Sokağa çıkmayın deniliyor, bırak özelde çalışanları kamuda çalışanlara bile tatil yok. Millet işinden istifa mı edecek?

Başta sınırları kapatıp gelenleri karantinaya alıcaktın iş tamamdı şimdi ne yapsak boş malesef meret çok hızlı yayılıyor ve kendini belli etmeden yapıyor bunu
Aynen işin en boktan tarafı 2-14 gün kulukça dönemi. 14 gün sonra da çıkabilir ve sen 14 gün boyunca 10larca kişiye bulaştırırsın

Yapılması gereken şeyi haftalar önce vatandaş bile defalarca söyledi. Bırakın uzmanları filan. Zaten bunu söylemek için uzman olmaya filan da gerek yok. Biraz mantık ya.

Bu virüs başladığında ülkeye giriş çıkışları kapatsalardı şimdiye bu halde olmazdık. Sanırım hala da bu tedbir uygulanmış değil.

Bu gidişle yaprağı dalıyla yiyeceğiz.

1 günde 29 kişi... Bu rakamı 4 ile filan çarpın şimdiden. Bu adamların temas ettiği aileleri, arkadaşları var. Arkadaşlarının arkadaşları, ailelerinin aileleri... Tren gibi.

Bu 47 kişinin ülke içinde temasta bulunduğu veya aynı ortamda bulunduğu tüm kişileri en yüksek düzeyde tespit edip karantinaya almalılar ülkede de 2 hafta sokağa çıkma yasağı ilan edilmeli. Ateşi öksürüğü nefes darlığı vs olan genç kesim de yaşlılardan uzaklaşıp kendisini izole etsin bi zahmet

Hepsi yurtdışına gidenlerden şaka gibi mk. Gideni geri almayacaklardı bu dönemde, düzgün yaptıkları tek iş olacaktı onunda yarısını düzgün yapıp yarısında sıçtılar yine. Bu dönemde bu riski alıp giden adamın sorunu bu Umrecilerde aynı. 1-2 aylık bir katı tedbirle olay çözülür diye tahmin ediyorum, bizim tek şansımız ülkeye çok geç ulaşması oldu. İtalya yada İran yerine önce bize ulaşsaydı durum nasıl olurdu tahmin edemiyorum.

italya kadar olmasakta italya'ya yakın oluruz muhtemelen. Sokağa çıkmayın deniliyor, bırak özelde çalışanları kamuda çalışanlara bile tatil yok. Millet işinden istifa mı edecek?
Fransa'nın yaptığı gibi sadece alışverişe ve işe gidenlere açılır. Onun dışındakiler evde tutulur.

Hepsi yurtdışına gidenlerden şaka gibi mk. Gideni geri almayacaklardı bu dönemde, düzgün yaptıkları tek iş olacaktı onunda yarısını düzgün yapıp yarısında sıçtılar yine. Bu dönemde bu riski alıp giden adamın sorunu bu Umrecilerde aynı. 1-2 aylık bir katı tedbirle olay çözülür diye tahmin ediyorum, bizim tek şansımız ülkeye çok geç ulaşması oldu. İtalya yada İran yerine önce bize ulaşsaydı durum nasıl olurdu tahmin edemiyorum.
Hepsi baglantili olanlardan cunku sadece yurtdisi baglantisi olanlara test yapiliyor

sokakta savaş olurdu öyle bir durumda şuan. yagmacilik, hırsızlık...

Who kısaca boş yapmayın demiş ülkelere.

Hepsi baglantili olanlardan cunku sadece yurtdisi baglantisi olanlara test yapiliyor

Valla eninde sonunda yüzleşeceğiz gibi duruyor, umarım çözümü çabuk bulunur. Yaşlıların özellikle dikkat etmesi belki de evden çıkmaması gerek bilmiyorum onu. Ben aşırı dikkatliyim bana bişey olursa anne babama geçebilir diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt