Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Kim derdi ki ulu jesusun ölümü koronadan olacakvay be çok severdim reisi, gitmeden libertadoresi ve ligi kazandı. fenerime gelecekti![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim derdi ki ulu jesusun ölümü koronadan olacakvay be çok severdim reisi, gitmeden libertadoresi ve ligi kazandı. fenerime gelecekti![]()
aynen öyle bizim milletin canını al parasını alma bitti bin tl dışarı çıkana diyeceksin oldu bitti yaniAslında bizde şiddete gerek yok. Avustralya gibi çıkana 10bin euro ceza versek kökünden çözülür
Aynen işin en boktan tarafı 2-14 gün kulukça dönemi. 14 gün sonra da çıkabilir ve sen 14 gün boyunca 10larca kişiye bulaştırırsınBaşta sınırları kapatıp gelenleri karantinaya alıcaktın iş tamamdı şimdi ne yapsak boş malesef meret çok hızlı yayılıyor ve kendini belli etmeden yapıyor bunu
Fransa'nın yaptığı gibi sadece alışverişe ve işe gidenlere açılır. Onun dışındakiler evde tutulur.italya kadar olmasakta italya'ya yakın oluruz muhtemelen. Sokağa çıkmayın deniliyor, bırak özelde çalışanları kamuda çalışanlara bile tatil yok. Millet işinden istifa mı edecek?
Hepsi baglantili olanlardan cunku sadece yurtdisi baglantisi olanlara test yapiliyorHepsi yurtdışına gidenlerden şaka gibi mk. Gideni geri almayacaklardı bu dönemde, düzgün yaptıkları tek iş olacaktı onunda yarısını düzgün yapıp yarısında sıçtılar yine. Bu dönemde bu riski alıp giden adamın sorunu bu Umrecilerde aynı. 1-2 aylık bir katı tedbirle olay çözülür diye tahmin ediyorum, bizim tek şansımız ülkeye çok geç ulaşması oldu. İtalya yada İran yerine önce bize ulaşsaydı durum nasıl olurdu tahmin edemiyorum.
Galatasaray'ın kiraladığı Ozornwafor'dan Koronavirüs önlemi FutbolArena on Twitterişe gidenler ışınlanarak gitmiyor işte. birçok insan otobüs,metrobüs, metroya binerek gidiyor. bu da engellenemeyeceği için sayılar artacak sürekli.Fransa'nın yaptığı gibi sadece alışverişe ve işe gidenlere açılır. Onun dışındakiler evde tutulur.
sokakta savaş olurdu öyle bir durumda şuan. yagmacilik, hırsızlık...Hepsi yurtdışına gidenlerden şaka gibi mk. Gideni geri almayacaklardı bu dönemde, düzgün yaptıkları tek iş olacaktı onunda yarısını düzgün yapıp yarısında sıçtılar yine. Bu dönemde bu riski alıp giden adamın sorunu bu Umrecilerde aynı. 1-2 aylık bir katı tedbirle olay çözülür diye tahmin ediyorum, bizim tek şansımız ülkeye çok geç ulaşması oldu. İtalya yada İran yerine önce bize ulaşsaydı durum nasıl olurdu tahmin edemiyorum.
Hepsi baglantili olanlardan cunku sadece yurtdisi baglantisi olanlara test yapiliyor