Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.599
- 3.250
- 1.918
2 de ölü varmış sanırım birazdan açıklama gelecek diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yurttan kacinca sevpalari articakUmre'ye gidenlere koyayım onlar şimdi sevap mı kazandı günah mı kazandı?
lan bi sus beUmre'ye gidenlere koyayım onlar şimdi sevap mı kazandı günah mı kazandı?
neye inanacağız bende italyada o kadar vaka ve ölüm olduğuna inanmıyorum o zaman hadi bakalım.Dnüya sağlık örgütünün açıkladığı somut veriler var inanılmayacak ne var ben onu anlamadım.Cindeki rakamlara inanmiyorum bittiginede inanmiyorum onlarin 1.5 milyar insani kontrol etmesi imkansiz
Abd ve avrupadan gelenlere ne demeli pekiUmre'ye gidenlere koyayım onlar şimdi sevap mı kazandı günah mı kazandı?
dusunsene 1.5 milyar insan koyu mecrasi adamlar it kopek yiyorlar ne kadarina test yapabilirler merkezde durmustur baska bir yerden tekrar patlar senin 1.5 milyar nufusun olsa kontrol edebilirmisin?neye inanacağız bende italyada o kadar vaka ve ölüm olduğuna inanmıyorum o zaman hadi bakalım.Dnüya sağlık örgütünün açıkladığı somut veriler var inanılmayacak ne var ben onu anlamadım.
WHO tüm Dünya'da rahatça eli kolu sallayarak gezebiliyor. Lakin sadece Kuzey KORE ve ÇİN'de kontrollü bir şekilde dolaşımına izin veriliyor. ÇİN'in ben bu işte rakamları az söylediğine inanıyorum.neye inanacağız bende italyada o kadar vaka ve ölüm olduğuna inanmıyorum o zaman hadi bakalım.Dnüya sağlık örgütünün açıkladığı somut veriler var inanılmayacak ne var ben onu anlamadım.
Umre'ye gidenlere koyayım onlar şimdi sevap mı kazandı günah mı kazandı?
Onların da mabadına. Bok var böyle bir zamanda yurt dışı yapıyorlar.Abd ve avrupadan gelenlere ne demeli peki
neye inanacağız bende italyada o kadar vaka ve ölüm olduğuna inanmıyorum o zaman hadi bakalım.Dnüya sağlık örgütünün açıkladığı somut veriler var inanılmayacak ne var ben onu anlamadım.
Onların da mabadına. Bok var böyle bir zamanda yurt dışı yapıyorlar.
cennete gizli bi geçit açıldı herhalde gidecek zaman bulamadılar başka, hastalık yeni de değil anlamıyorum ki.. adamlar allah'in evinde salgin, hastalık olmaz diyorlarUmre'ye gidenlere koyayım onlar şimdi sevap mı kazandı günah mı kazandı?

Kim virüs bulaştırıyorsa hepsine. Yahu insan gidip, gelmeden önce bir gündemi takip eder, sıkıntı var mı diye. Bizim milletimiz malın önde gideni maalesef. Hele bazıları var ki bizi Allah koruyor bize bir şey olmazcılar. Neyse bir şey demek istemiyorum.Abd ve avrupadan gelenlere ne demeli peki