- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Dedikleri çıktı yine maskeyle köşeyi dönenler oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece yaşlıları öldürdüğü söyleniyordu ben inanmiyordum.buyrun![]()
‘Corona virüsü kahramanı’ hayatını kaybetti!
‘Corona virüsü kahramanı’ hayatını kaybetti! Corona virüsünün görülmeye başladığı ilk günlerde sosyal medya hesabından uyarılarda bulunan ve iddiaya göre Çinli yetkililer tarafından susturulmaya çalışılan Çinli doktor Li Wenliang'ın ölüm haberi büyük yankı uyandırdı. Dünya Sağlık Örgütü, Li'nin...www.sozcu.com.tr
Yazılanlar doğruysa idealist adammış rip.
Aynen benimde ilk o dikkatimi çekti.sadece yaşlıları öldürdüğü söyleniyordu ben inanmiyordum.buyrun
Kafa kağıdına mı bakıyor virüs her girdiği bünyeyi bitirmeye çalışır aynen üstat boş lafsadece yaşlıları öldürdüğü söyleniyordu ben inanmiyordum.buyrun
sadece yaşlıları öldürdüğü söyleniyordu ben inanmiyordum.buyrun
Belki de yaşlı ve gençlerin vücut dirençleri dolayısıyla virüse karşı dayanıklıkları farklıdır ha ne dersin?Kafa kağıdına mı bakıyor virüs her girdiği bünyeyi bitirmeye çalışır aynen üstat boş laf
Adamlar çıkıp açıklıyor diyorlar ki pek çok faktör var, akciğer sıkıntınız varsa cart varsa curt varsa yaşlıysanız/çocuksanız veya ne bileyim genetik yapınız virüsün yayılmasına (doğru kelime bu olmayabilir) müsaitse ölüm riskiniz artar. Ama işte genç ve sağlıklı gibi gözüken birinin öldüğünü okumak hafiften tırsıtıyor. Neticede insanız sevgili kardeşim, gerizekalı olmak fıtratımızda var.Bagisiklik sistemi dusuk olanlarda oldurme riski daha yuksek diyorlardi. Yas da bunun dolayli etkisi ne kafa kagidi yaw.
![]()
‘Corona virüsü kahramanı’ hayatını kaybetti!
‘Corona virüsü kahramanı’ hayatını kaybetti! Corona virüsünün görülmeye başladığı ilk günlerde sosyal medya hesabından uyarılarda bulunan ve iddiaya göre Çinli yetkililer tarafından susturulmaya çalışılan Çinli doktor Li Wenliang'ın ölüm haberi büyük yankı uyandırdı. Dünya Sağlık Örgütü, Li'nin...www.sozcu.com.tr
Yazılanlar doğruysa idealist adammış rip.
Ben her aksam portakal, elma ve muz yiyen ve 6 aydir sigara icmeyen 24 yasinda biri olarak Corona virusunun beni oldurebilecegini dusunmuyorum acikcasi ama mesela @Alpay Asma icin aynisini soyleyemem Agabey cok kotu ve duzensiz bir yasam tarzi var. @İsmail Enver de en son premses hastaligina yakalanmisti onun durumunu bilmiyorum.Adamlar çıkıp açıklıyor diyorlar ki pek çok faktör var, akciğer sıkıntınız varsa cart varsa curt varsa yaşlıysanız/çocuksanız veya ne bileyim genetik yapınız virüsün yayılmasına (doğru kelime bu olmayabilir) müsaitse ölüm riskiniz artar. Ama işte genç ve sağlıklı gibi gözüken birinin öldüğünü okumak hafiften tırsıtıyor. Neticede insanız sevgili kardeşim, gerizekalı olmak fıtratımızda var.
Haberi okuyup dağ gibi genç delikanlı birinin öldüğünü görünce ben korktum açıkçası, eyvah bende dağ gibi adamım yoksa bende mi öleceğim dedim içimden.
yeme kardeşim o zaman28 bin vaka
565 ölüm
1382 iyileştirilmiş vaka var şu an
Şu an ölüm oranı yüzde 31
Resmi verilen rakamlar bile böylesine yüksekse durum gerçekten çok ciddi ve de yayıldıkça hastalara bakmak da zorlaşıyor biz ise pekmez yiyin diyip geçiştiriyoruz.
Adam kahramanmış. Yazık olmuş.
Bu arada bu konuda eğitimli ve yapılabilecek her şeyin farkında olan genç bir doktoru bile öldürdüyse iş iyice boka sardı demektir.
Akciğer ve kalbim bildiğim kadarıyla sağlam, yandan yemiş bir futbolcu gibi koşular falan yapabilecek durumdayım amma velakin glüten hassasiyeti gibi bir premses rahatsızlığımın olması şahsımı derin düşüncelere gark etmiyor dersem yalan söylemiş olurum.Ben her aksam portakal, elma ve muz yiyen ve 6 aydir sigara icmeyen 24 yasinda biri olarak Corona virusunun beni oldurebilecegini dusunmuyorum acikcasi ama mesela @Alpay Asma icin aynisini soyleyemem Agabey cok kotu ve duzensiz bir yasam tarzi var. @İsmail Enver de en son premses hastaligina yakalanmisti onun durumunu bilmiyorum.
Üstat yazdığım açık değil miydi yav girdiği her bünyeyi bitirmeye çalışıyor demişim yani zayıf bünyeli bir genci de bitirebilir güçlü bünyeli bir yaşlıyı da bitiremez... Neden farklı bir sonuç çıkardın ki??? Neyse hiç konuşamadık uzmanlık filan derken okuyabildin mi kitabı? Ne diyorsun bir akademisyen olarak?Belki de yaşlı ve gençlerin vücut dirençleri dolayısıyla virüse karşı dayanıklıkları farklıdır ha ne dersin?
Yoksa bu konuda da mı uzman oldun?
Konu dışı olacak ama üstat seviliyorsun ha bilmiyorum ne kadar farkındasın, insanlar malum sevdiğiyle uğraşır.Üstat yazdığım açık değil miydi yav girdiği her bünyeyi bitirmeye çalışıyor demişim yani zayıf bünyeli bir genci de bitirebilir güçlü bünyeli bir yaşlıyı da bitiremez... Neden farklı bir sonuç çıkardın ki??? Neyse hiç konuşamadık uzmanlık filan derken okuyabildin mi kitabı? Ne diyorsun bir akademisyen olarak?