- 23 Temmuz 2011
- 75.535
- 51.069
- 4.693
günde 10000 hasta olmazsa nasıl 10 bin test yapalım ustad belkıde sadece hastalardır bunlar
herkese test yapılması taraftarıyım ustat. sadece belirti olanlara değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
günde 10000 hasta olmazsa nasıl 10 bin test yapalım ustad belkıde sadece hastalardır bunlar
o zaman sayı cok düsük cıkar kesın tanısı olanlara testi yapıyorlarsa ben en az %50 beklerdımherkese test yapılması taraftarıyım ustat. sadece belirti olanlara değil
İtalya 10. gün = 323 Türkiye 9. gün = 359 muhtemelen yarın 700'ü geçecek ve 10. günler kıyasla İtalya'nın iki buçuk katı olacağız . Felaket felaket.
kayseri'de gidip 2000 kisiye genel secimde hangi partiye oy vereceksiniz diye sorup cikan sonucu genele vurmak gibi bir sey bu. cok mantiksiz.ekside adam bunu yazmıs cıldırmalık degıl mı
1981 testten 191 vaka %8.48 yapar
82 milon kişide 6.953.600 kişi yapar
bugün yapılan test sayısına göre çıkan vaka oranını tüm türkiyeye yapılmış varsayıp aynı oranı ortaya koyunca bu sonuç çıkıyor
1981 kısıyı normal kısı sanıyor![]()
Evet bende onu dıyorum ıstekayseri'de gidip 2000 kisiye genel secimde hangi partiye oy vereceksiniz diye sorup cikan sonucu genele vurmak gibi bir sey bu. cok mantiksiz.
ekside adam bunu yazmıs cıldırmalık degıl mı
bugün yapılan test sayısına göre çıkan vaka oranını tüm türkiyeye yapılmış varsayıp aynı oranı ortaya koyunca bu sonuç çıkıyor
Dostum bilmiyorum ama bizden az olduğunu sanmıyorum malesefitalya’daki test sayisina nereden bakabiliriz acaba gün gün
virüsü tasidigindan haberi olmayan kisiler simdi baskalarina bulastirirsa durum daha vahim olur. koronanin en büyük tehlikesi bu zaten.
İtalyadaki günlük artış hızı nasıldı
Bi tablo vardı Türkiye vs İtalya diye
ekside adam bunu yazmıs cıldırmalık degıl mı