- 1 Mayıs 2018
- 57.222
- 48.016
- 3.873
Kiyamet yakin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler, winter is coming
Örneklem farklı amaİtalyada 10.günde 323
Türkiyede 9.günde 359
Her gün ikiye katlayarak gittik neredeyse, hatta daha fazla
Peki ya abi şüpheli olmayıp fıldır fıldır gezen kişiler? Bugün için tehlike yok olarak görebiliriz ama 10 gün sonra bigbang yaşatır bize.Yalnız şu da var. Bu test yapılan kişiler zaten kontrol altında olan ve şüphelenilen kişiler ise o kadar çok tehlike yok demektir. Rastgeleyse yandığımızın resmidir.
İtalya olmamızın imkanı yok arkadaşlar
yuhBenim yakın bir arkadaşımın iş yerinden bir müşterisinin Coronalı biriyle temas kurduğu ortaya çıkmış.
Arkadaşım da 2 gündür ben bu adamla görüştüm, önce ona ondan da bana geçmiş olabilir mi diye endişelenmeye başladı. Corona hattını ara dedim, aramış oradaki yetkili ilk olarak çok ters biri çıkmış ikincisi de 55 yaşı altında belirgin semptomları olmayan kişilere test için ücret alıyoruz demişler. 260€ alıyorlarmış 55 yaşı altındaki insanlara.
Dedim sormadın mı ya bende çıkarsa ve istemeden yayarsam diye. Herkesi test edemeyiz ya ücreti ödeyip test olursunuz ya da semptomların ortaya çıkmasını beklersiniz diye geciştirip konuşmayı bitirmiş yetkili.
sent via GSC
Beyler, winter is coming
Örneklem farklı ama
Balık sürüsüne ağ atıp tuttuğun balığı bütün denize oranlamakla, rastgele bir yerden denize ağ atıp bunu oranlamak aynı şey değil.
Yalnız bunda testin yapılmasının geç olması, test yapılan bireylerin şartlarının aynı olup olmadığı gibi etkenler işin içine girmiyor mu?
Yani 12500e hızlıca çıkıp oradan sonra yatay kırılım durumumuz da var
İtalya ne zaman başladı yapmaya ve nerede başladı.İtalya rastgele mi yapıyor bunu kim söyledi onu yapan sadece Kore
Beyler, winter is coming