Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok fazla dezenformasyon dönüyor bu meselede. Çin'de fabrikalar yavaş yavaş faaliyete geçmeye başladı bu hafta. Durum o kadar kötü olsa böyle bir şey olmazdı.

ben faşist değilim ırkçı değilim diye konuşan
hitleri paylaşıp bitirmek üzereydik diyene bırakalım :)

stalin ile ilgili görsel sonucu

ben faşist değilim ırkçı değilim diye konuşan
hitleri paylaşıp bitirmek üzereydik diyene bırakalım :)

stalin ile ilgili görsel sonucu
Stalini görünce aklıma geldi.

İkinci dünya savaşının ikonik olaylarından birini paylaşalım o vakit, hakikaten bir ülke ordusu için daha aşağılayıcı bir şey düşünemiyorum. 10 binlerce esir alman askerinin moskova sokaklarında yürütülmesi;

Sanirim ikili tartismadan uyari alan ozelden mesajlar atilan tek benim bu sitede . Bir herif her konunun .. koyuyor her konuda birileriyle tartisiyor . İrkcilik desen nefret soylemi desen ver adresini gibi soylemler desen onda sadrazamin sol ..si olsa gerek bir sey olmuyor . Olsa da iki gun sonra kahraman gibi karsilanarak foruma geri donduruluyor . Rezalet .
Şu ırkçı herif konudan/forumdan atılsa bayaa rahatlayacağız. Ben engelledim, görmem diyordum, mesajları okuyunca salak saçma mesajlarına devam ettiği anlaşılıyor. Umarım tekrar şutlanır, yalvarsa yakarsada foruma alınmaz. Bu tarz geri zihniyet içeren adamları okumak için vakit kaybetmek istemiyorum

Sanirim ikili tartismadan uyari alan ozelden mesajlar atilan tek benim bu sitede . Bir herif her konunun .. koyuyor her konuda birileriyle tartisiyor . İrkcilik desen nefret soylemi desen ver adresini gibi soylemler desen onda sadrazamin sol ..si olsa gerek bir sey olmuyor . Olsa da iki gun sonra kahraman gibi karsilanarak foruma geri donduruluyor . Rezalet .
Şu ırkçı herif konudan/forumdan atılsa bayaa rahatlayacağız. Ben engelledim, görmem diyordum, mesajları okuyunca salak saçma mesajlarına devam ettiği anlaşılıyor. Umarım tekrar şutlanır, yalvarsa yakarsada foruma alınmaz. Bu tarz geri zihniyet içeren adamları okumak için vakit kaybetmek istemiyorum

Sakin ol şampiyon tek seferde de anlaşılıyordu zaten ben de engellerim seni istiyorsan karşılıklı engellemeler daha ahlaki oluyor. Bir de bu gidişle böyle linç çağrısı yapa yapa günlük hayatınızın içine girmeye başlayacağım yavaş yavaş düşünüyorum imkanım var sonra çok pişman olursunuz demedi demeyin kendi elinizle kabusunuzu karabasana çevirmeyin sonra her mecrada karşınıza çıkarım şimdi bak ne güzel sınırlı sadece; gsc-galatasaray sözlük-gsfans-forumcimbom-galatasaray.to'dayım...

Bir de böyle düşün üstat ;)

Sakin ol şampiyon tek seferde de anlaşılıyordu zaten ben de engellerim seni istiyorsan karşılıklı engellemeler daha ahlaki oluyor. Bir de bu gidişle böyle linç çağrısı yapa yapa günlük hayatınızın içine girmeye başlayacağım yavaş yavaş düşünüyorum imkanım var sonra çok pişman olursunuz demedi demeyin kendi elinizle kabusunuzu karabasana çevirmeyin sonra her mecrada karşınıza çıkarım şimdi bak ne güzel sınırlı sadece; gsc-galatasaray sözlük-gsfans-forumcimbom-galatasaray.to'dayım...

Bir de böyle düşün üstat ;)
ne üfürüyon lan yine

tehdit mesajını raporlayalım
Bak zorla engelini kaldırtıp muhatap ettiriyorsun bu sana son yazım ya hakikaten toysun okuduğunu anlamıyorsun ya da art niyetlisin benden seni kırmamam, muhatap olmamam istendi :)

Raporladığını (ki birileri dolu yazar birileri de ancak raporlar umutla) söylediğin mesajda tehdit yok mecra denilmiş yani burası gibi galatasaray platformları dışında da ismailenveri görmeye başlayabilirsiniz böyle sürekli linç çağrısı yaparsan diyorum ki aynı şey sizin için de geçerli o zaman daha fazla görünür olurum şimdilik kısıtlıyım işte başınıza iş almayın pişman olmayın diyorum. Bir de sıralamışım üye olduğum yerleri :) son kez hürmetler sana bir daha da engelini kaldırtma sen de bence engelle görmek istemiyorsan sonra her yerde görürsün demem o sadece...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt