- 6 Aralık 2009
- 15.712
- 777
- 1.578
Çok fazla dezenformasyon dönüyor bu meselede. Çin'de fabrikalar yavaş yavaş faaliyete geçmeye başladı bu hafta. Durum o kadar kötü olsa böyle bir şey olmazdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben faşist değilim ırkçı değilim diye konuşan
hitleri paylaşıp bitirmek üzereydik diyene bırakalım
![]()
lan ne eski fotosueski foto ozlendi
Stalini görünce aklıma geldi.ben faşist değilim ırkçı değilim diye konuşan
hitleri paylaşıp bitirmek üzereydik diyene bırakalım
![]()
lan ne eski fotosu
Yabancılar kaçtı mevzu oÇok fazla dezenformasyon dönüyor bu meselede. Çin'de fabrikalar yavaş yavaş faaliyete geçmeye başladı bu hafta. Durum o kadar kötü olsa böyle bir şey olmazdı.
Toplam iyileşme, ölümün yaklaşık 4.5 katı. Nasıl iyileşti bu kadar insan?
Şu ırkçı herif konudan/forumdan atılsa bayaa rahatlayacağız. Ben engelledim, görmem diyordum, mesajları okuyunca salak saçma mesajlarına devam ettiği anlaşılıyor. Umarım tekrar şutlanır, yalvarsa yakarsada foruma alınmaz. Bu tarz geri zihniyet içeren adamları okumak için vakit kaybetmek istemiyorumSanirim ikili tartismadan uyari alan ozelden mesajlar atilan tek benim bu sitede . Bir herif her konunun .. koyuyor her konuda birileriyle tartisiyor . İrkcilik desen nefret soylemi desen ver adresini gibi soylemler desen onda sadrazamin sol ..si olsa gerek bir sey olmuyor . Olsa da iki gun sonra kahraman gibi karsilanarak foruma geri donduruluyor . Rezalet .
Şu ırkçı herif konudan/forumdan atılsa bayaa rahatlayacağız. Ben engelledim, görmem diyordum, mesajları okuyunca salak saçma mesajlarına devam ettiği anlaşılıyor. Umarım tekrar şutlanır, yalvarsa yakarsada foruma alınmaz. Bu tarz geri zihniyet içeren adamları okumak için vakit kaybetmek istemiyorumSanirim ikili tartismadan uyari alan ozelden mesajlar atilan tek benim bu sitede . Bir herif her konunun .. koyuyor her konuda birileriyle tartisiyor . İrkcilik desen nefret soylemi desen ver adresini gibi soylemler desen onda sadrazamin sol ..si olsa gerek bir sey olmuyor . Olsa da iki gun sonra kahraman gibi karsilanarak foruma geri donduruluyor . Rezalet .
Sakin ol şampiyon tek seferde de anlaşılıyordu zaten ben de engellerim seni istiyorsan karşılıklı engellemeler daha ahlaki oluyor. Bir de bu gidişle böyle linç çağrısı yapa yapa günlük hayatınızın içine girmeye başlayacağım yavaş yavaş düşünüyorum imkanım var sonra çok pişman olursunuz demedi demeyin kendi elinizle kabusunuzu karabasana çevirmeyin sonra her mecrada karşınıza çıkarım şimdi bak ne güzel sınırlı sadece; gsc-galatasaray sözlük-gsfans-forumcimbom-galatasaray.to'dayım...Şu ırkçı herif konudan/forumdan atılsa bayaa rahatlayacağız. Ben engelledim, görmem diyordum, mesajları okuyunca salak saçma mesajlarına devam ettiği anlaşılıyor. Umarım tekrar şutlanır, yalvarsa yakarsada foruma alınmaz. Bu tarz geri zihniyet içeren adamları okumak için vakit kaybetmek istemiyorum
ne üfürüyon lan yineSakin ol şampiyon tek seferde de anlaşılıyordu zaten ben de engellerim seni istiyorsan karşılıklı engellemeler daha ahlaki oluyor. Bir de bu gidişle böyle linç çağrısı yapa yapa günlük hayatınızın içine girmeye başlayacağım yavaş yavaş düşünüyorum imkanım var sonra çok pişman olursunuz demedi demeyin kendi elinizle kabusunuzu karabasana çevirmeyin sonra her mecrada karşınıza çıkarım şimdi bak ne güzel sınırlı sadece; gsc-galatasaray sözlük-gsfans-forumcimbom-galatasaray.to'dayım...
Bir de böyle düşün üstat![]()
Bak zorla engelini kaldırtıp muhatap ettiriyorsun bu sana son yazım ya hakikaten toysun okuduğunu anlamıyorsun ya da art niyetlisin benden seni kırmamam, muhatap olmamam istenditehdit mesajını raporlayalım
çinliyse ölsün boşver aslında japonlarda düşmanJaponya'da 1 kişi ölmüş