- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
EvetHelikopter mi demek istedin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetHelikopter mi demek istedin?
Onu ama biz düşürmedik bizim verdiğimiz manpadlarla mücahitler düşürdü tepki çekmeyelim sonra yazarken malum can dündar ve avanesi ortalığı böyle işler yapıp mehmetçiği rahatlatmayalım diye yaptı.
herhangi bir komünist ülkede hastalıktan ölümler olmaz yoldaşherhangi bir komünist ülkenin verdiği ölüm rakamlarını 50 ile çarparsak gerçek rakama ulaşabilir miyiz yoldaş
herhangi bir komünist ülkede hastalıktan ölümler olmaz yoldaş
Reis ballandıra ballandıra 1 milyon suriyeli daha yolda diyordu geçenlerde la suriyenin 4de 1ini içeri aldık resmen böyle iş olur mu? Suriyeistan partisi kuracaklar yakında.Hiçbir önlem almıyoruz ne olursa olsun kader diyip bekliyoruz
kapitalist aygıtların anti-komünist propagandasına inanmak da ne bileyim..direkt vatandaşları gulaglarda gömerler mi diyorsun renktaşım
Reis ballandıra ballandıra 1 milyon suriyeli daha yolda diyordu geçenlerde la suriyenin 4de 1ini içeri aldık resmen böyle iş olur mu? Suriyeistan partisi kuracaklar yakında.
Hastalıklara gelene kadar ohoo
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu lanet çinliler neden hastaneden kaçıyor neden kaçarsın şerefsiz millete bulaştırmak için mi tedavi ol işteArkadaşlar bu virüs sadece Çin'i ilgilendiren bir konu değil. Dünyanın dört bir yanına yayılan bir virüsten bahsediyoruz. Geçen Rusya'da virüs saptanan 4 kişi hastaneden kaçmış. Düşünebiliyor musunuz Allah korusun bunlar turist ayağına Antalya'ya gelse ülke yaprağı yedi.
Ekonomik olarak bu olaylardan olumlu etkilenen tek ülke Türkiye olacakmış. Ama pek sanmıyorum sonuçta bugün giyim sektörü olsun, 1 milyoncu dediğimiz ucuz Çin malları ülkeye giriş yapmazsa kısa veya orta vadede sorun yaşayacağımızı düşünüyorum. Ayrıca Çin'in bu halde olması dünyayı sıkıntıya sokacağından ucu bir şekilde yine bize patlayacaktır.
Ucu bize dokunmayacağını bilsem daha beter olmalarını isterim. Kadim düşmanımız, insanlık düşmanı, hayvan ve doğa düşmanı pis bir millet. Dünyaya duyulmasın rezil olmayalım diye hiç kimseye söylemediler ilk başta. Sonra yayıldıkça yayıldı, ölüm sayısı binleri geçti. Bugün ölü sayısı 1500'ü geçtiği söyleniyor ki ben daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Bakalım ne olacak.
Padişah hazretleri öncesini atıp direkt lale devrinden başladı, kısa film seviyor muhtemelenO başka onda bir idea var osmanlıyı tekrar canlandırma gibi