Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu ama biz düşürmedik bizim verdiğimiz manpadlarla mücahitler düşürdü tepki çekmeyelim sonra yazarken malum can dündar ve avanesi ortalığı böyle işler yapıp mehmetçiği rahatlatmayalım diye yaptı.

Yani ruslar her türlü şebihadan hizbullaha militan kullanacak ama biz illa mehmetçikle şehit verelim asla taşeron kullanmayalım diye ortalığı yangın yerine çevirdiler. Neyse gireyim bakalım da bu düşen 3. helikopter idlib muharabelerinde 2020'de kayıpları paylaşmıştım üst düzey çok adam kaybediyor esad ve avaneleri ama bizde ne yandaş ne de karşıt medyada ses yok ben de her şeyde karagöz hacivat gibi olan bu toplumun faydamıza olan şeylerde sözleşmiş gibi suskun kalmasına mana veremiyorum neyse :)

Çinin batması diğer ülkeler için fırsat olabilir. Dunya 1 sene elektronik kıtlık cekersonra düzelir.
Şu olayları fırsat görmek gerekir.

Bu arada çine kafam girsin, acisiz bir sekilde azalarak bitsin pislikler

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve hızlı bir şekilde diğer ülkelere de yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ölenlerin sayısı hızla artıyor. Can kaybı 1524’e, virüs bulaşan kişi sayısı da 66 bin 492’ye yükseldi.

Arkadaşlar bu virüs sadece Çin'i ilgilendiren bir konu değil. Dünyanın dört bir yanına yayılan bir virüsten bahsediyoruz. Geçen Rusya'da virüs saptanan 4 kişi hastaneden kaçmış. Düşünebiliyor musunuz Allah korusun bunlar turist ayağına Antalya'ya gelse ülke yaprağı yedi.

Ekonomik olarak bu olaylardan olumlu etkilenen tek ülke Türkiye olacakmış. Ama pek sanmıyorum sonuçta bugün giyim sektörü olsun, 1 milyoncu dediğimiz ucuz Çin malları ülkeye giriş yapmazsa kısa veya orta vadede sorun yaşayacağımızı düşünüyorum. Ayrıca Çin'in bu halde olması dünyayı sıkıntıya sokacağından ucu bir şekilde yine bize patlayacaktır.

Ucu bize dokunmayacağını bilsem daha beter olmalarını isterim. Kadim düşmanımız, insanlık düşmanı, hayvan ve doğa düşmanı pis bir millet. Dünyaya duyulmasın rezil olmayalım diye hiç kimseye söylemediler ilk başta. Sonra yayıldıkça yayıldı, ölüm sayısı binleri geçti. Bugün ölü sayısı 1500'ü geçtiği söyleniyor ki ben daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Bakalım ne olacak.

Çin in, elektronik sektöründe ikamesi yok. Bu sektörde ki yetişmiş işgücünün ve üretim sisteminin dünya da yeniden yapılandırılması uzun yıllar alır ya da yapılandırılamaz çünkü bu sektörün çalışma şartları çok ağır. Batı da hiç kimse bir Çinli nin yaptığı işi yapmaz, zor.

Durum derinleşirse Dünya hep beraber Çin i kurtaracaktır.

Arkadaşlar bu virüs sadece Çin'i ilgilendiren bir konu değil. Dünyanın dört bir yanına yayılan bir virüsten bahsediyoruz. Geçen Rusya'da virüs saptanan 4 kişi hastaneden kaçmış. Düşünebiliyor musunuz Allah korusun bunlar turist ayağına Antalya'ya gelse ülke yaprağı yedi.

Ekonomik olarak bu olaylardan olumlu etkilenen tek ülke Türkiye olacakmış. Ama pek sanmıyorum sonuçta bugün giyim sektörü olsun, 1 milyoncu dediğimiz ucuz Çin malları ülkeye giriş yapmazsa kısa veya orta vadede sorun yaşayacağımızı düşünüyorum. Ayrıca Çin'in bu halde olması dünyayı sıkıntıya sokacağından ucu bir şekilde yine bize patlayacaktır.

Ucu bize dokunmayacağını bilsem daha beter olmalarını isterim. Kadim düşmanımız, insanlık düşmanı, hayvan ve doğa düşmanı pis bir millet. Dünyaya duyulmasın rezil olmayalım diye hiç kimseye söylemediler ilk başta. Sonra yayıldıkça yayıldı, ölüm sayısı binleri geçti. Bugün ölü sayısı 1500'ü geçtiği söyleniyor ki ben daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Bakalım ne olacak.
bu lanet çinliler neden hastaneden kaçıyor neden kaçarsın şerefsiz millete bulaştırmak için mi tedavi ol işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt