Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.979
- 2.210
- 428
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üzüm sirkesiKurtulanlar da var peki onlar nasıl kurtuluyor?
Uygurlara yaptıklarından dolayı bunlar başına gelmiş olabilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 71115
Sevinin kodumun ırkçıları
Ollley be Çin’in sonu geliyor allahım sen büyüksün ya
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben de zamanında behzat uygur ve suheyl uygura cok kufretmistim. benim de basıma bisey gelir mi?Uygurlara yaptıklarından dolayı bunlar başına gelmiş olabilir mi?
Güzel yavaş yavaş Çin’in sonu gelmekle birlikte ben bugün maske bulamadım personelin ihtiyacını bile karşılayamıyoruz stoklar hızlıca tükeniyor ilgili arkadaşların bilgisi olsun !
Aynen üstat ama Amerikalılar ve Rusları da boş geçmemeli daha bölgesel olarak da İsrail ve İran düşmanımız ama Çin tam ahlaksız insanlık dışı uygulamalarla çevreye, medeniyete zarar vermiş olmalarına rağmen dünya tarafından kollanıyorlar işçilerinin emeğini gaspeden sözüm ona komünistlerÇin Amerika'dan daha büyük bir Türk düşmanı. Kahrolsunlar.
Bugün izlediğim bir videoda virüs bulaşmış bir bebeğin izole edildiği camın arkasından doktora beni kucağına al der gibi hareketleri vardı. Sosyal medya sonuç itibariyle yanlış ilişkilendirme de olabilir ama o masumun haline içim parçalandı.
Kes lanAynen üstat ama Amerikalılar ve Rusları da boş geçmemeli daha bölgesel olarak da İsrail ve İran düşmanımız ama Çin tam ahlaksız insanlık dışı uygulamalarla çevreye, medeniyete zarar vermiş olmalarına rağmen dünya tarafından kollanıyorlar işçilerinin emeğini gaspeden sözüm ona komünistler100 milyon lüks içinde 300 milyon da refah içinde yaşarken 1 milyar açlık sınırında hani eşitlik
bir de ırkçılar
Neden küfür etmiştin orası önemli. Hak ettiler mi yoksa haksız yere zulüm mü ettin? İkincisiyse geçmiş olsun koronalanmışsın.ben de zamanında behzat uygur ve suheyl uygura cok kufretmistim. benim de basıma bisey gelir mi?
abdelkadir sarkısı yuzundenNeden küfür etmiştin orası önemli. Hak ettiler mi yoksa haksız yere zulüm mü ettin? İkincisiyse geçmiş olsun koronalanmışsın.
Çok iyi galatasaraylılardır top da oynadılar bizdeabdelkadir sarkısı yuzunden
hak ettiler sanırım
Devlet bahceli hangi takimi tutuyor ustad?Çok iyi galatasaraylılardır top da oynadılar bizde
Devlet bahceli hangi takimi tutuyor ustad?
Uygurlara yaptıklarından dolayı bunlar başına gelmiş olabilir mi?
Demek trabzonspor haO kafaya nasıl ulaşmıştır sence kardeşim? Al sana ipucu.