Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Evet ama işte tükettiler adamlar çekirge sürüsü gibi üstatbir doktor maskelerin cok kisitli etkisi oldugunu söylemisti. Mantikli aslinda. Soludugun hava disaridan gelmiyor mu zaten?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ama işte tükettiler adamlar çekirge sürüsü gibi üstatbir doktor maskelerin cok kisitli etkisi oldugunu söylemisti. Mantikli aslinda. Soludugun hava disaridan gelmiyor mu zaten?
Virus ve havadaki molekuller arasindaki boyut farki ne kdrdir acababir doktor maskelerin cok kisitli etkisi oldugunu söylemisti. Mantikli aslinda. Soludugun hava disaridan gelmiyor mu zaten?
Ustad sen bu meseleden tirstin ama bir turlu maske bulamiyorsun galibaEvet ama işte tükettiler adamlar çekirge sürüsü gibi üstat
Yanlar açık maske işe yaramaz dedi, yalnızca taşıyıcının etrafa virüs saçmasını engeller dedi (aksırma tıksırma vs) Virüsten korunmak için n90 tipi maske gerekliymiş çünkü o ağzı tam kapatıyormuş diğerlerinde yanlar açıkmış vs vs.bir doktor maskelerin cok kisitli etkisi oldugunu söylemisti. Mantikli aslinda. Soludugun hava disaridan gelmiyor mu zaten?
Utiliteryen demek istedin de Çinin bize para kazandırma imkanı yok ancak seni zarara sokar. Okuma listesinden kastım ırkçılık literatürüydü yav...
Ben müslümanım ırkçı değil kiKafan karışmış üstat ben olmadığımı izah ediyordum. Çin devleti zayıflasın istiyorum bu neden masumların ölümü olsun ki???
Ayrıca çin ekonomisini neden bu kadar düşünüyorsun yıllarca insanları ve tabiatı sömürdüler rejimleri çökecek ve işgal ettikleri devletlere özgürlük gelecek. Her 100 yılda bir Çin denizlere açılır şamarı yer bölünür sonraki 50 sene içe kapanır bu durum 3000 yıldır böyle. Tarih tekerrür ediyor. Eğer modern sahipleri olan batılı şirketler yatırımlarını çinden çeker ve amerikalılara yüksek maaşlı ödemeler yapıp insan gibi çalıştırır yani masum çinlilerin emeklerini karın tokluğuna sömürmezse işte o zaman adalet hüküm sürer...
ABD Kyoto protokolü imzalasın çin tabiatı mahvetsin biz de sevinelim öyle miBir yüzüne su çarp gel... Elbette çin rejiminin çökmesi insanlığın hayrına ayrıca da bak başlığın öncesine o hayvan pazarından mutant bile çıkar zira sen tabiata karşı gelip habitatlarından bir araya gelmesi imkansız ne kadar sürüngen ve memeliyi canlı canlı yemek için satarsan tabii ki mikrop ürer
baş baş...
Hiçbir şey anlamadım ama tadım kaçtı, hüzne boğdu bu yazdıkların.Virusler 5 ile 300*10^-9 m arasinda imis
Hava molekulleri de 4*10^-10 imis
En kucuk virusle hava molekulu arasinda 10 kat boyut farki var yani cok da fazla degil
Ben anti amerikancıyım zaten peki sen neden çini kaırıyorsun benim için eş değer hasımlar ama siz kayırıyorsunuz. ABD neden protokolü imzalamıyor?Uğur seni geldiğin günden beri tanırım, Irkçı, boş yapan bi adamsın. Genelde de forumda takip etmeyi sevdiğim bütün konuları saçma argümanlarınla iç edersin. ABD Kyotoyu imzalamışmış. ABD işine geldiği gibi herşeyi esnetir, değiştirir. İmzası sadece işine geldiği sürece durur. Sanki bilmiyormuş gibi başımıza çevreci kesilme. 6. filoya secde eden tayfa gibi yorumlar yapma.
Cok kucuklermis ya :/Hiçbir şey anlamadım ama tadım kaçtı, hüzne boğdu bu yazdıkların.
Sen gözükmüyordun epeydir nerelerdeydin ?
Ben anti amerikancıyım zaten peki sen neden çini kaırıyorsun benim için eş değer hasımlar ama siz kayırıyorsunuz. ABD neden protokolü imzalamıyor?
Çin emek sömürmüyor mu? Sincanı ve Tibeti Mançurya ile birlikte ikinci dünya savaşından sonra işgal etmedi mi? Doğaya zarar vermiyor mu? Biz GAP'ı yapınca cıngar çıkaranlar neden Çin'in doğayı yok etmesine ses çıkarmıyor? Şehirlerinde hava kirliliğinden geçilmiyor???
Riyakar kim sen mi ben miHürmetler...
Virus ve havadaki molekuller arasindaki boyut farki ne kdrdir acaba
Tam bir suç makinesiCok kucuklermis ya :/
Baskana hakaret sucundan 1 hafta atildim son gece bu sefer admine hakaret sucundan 23 subata kadar atildim lakin ona bugun af cikti, tekrarlanmasi halinde yine mapusa girecegim.
Su da varmis
CDC does advise health care workers working with SARS patients to wear a special mask called an N-95 respirator. But even these masks offer limited protection from coronaviruses. The name of the mask says it all. The “95” means the mask, if properly fitted—and that “fit factor” presents a big if—can filter out particles down to 0.3 microns 95 percent of the time. (A human hair is roughly 100 microns in diameter.) Human coronaviruses measure between 0.1 and 0.2 microns, which is one to two times below the cutoff.
Cidden cok fark yokmus yaw ucu ucuna yakalaniyorlar maskede cok ilginc
Kendi kendine ırkçı deyince ben ırkçı olmuyorum. Kavram kargaşası yaşıyorsun nerede demişim iyi iyi çok kişi öldü daha da ölsün diye... Misal yabancılar şirketlerini kapatıp kaçıyor. Bu da zayıflama... Ekonomileri çöküyor bu da zayıflama... Adları çıkıyor bu da zayıflama...Konuyu iç etmeyeceğim, son mesajım. Liderlere kız, rejimleri eleştir. Ama birileri ölüyor diye keyfe gelen ırkçı mesajlar atma. Irkçılık yapma. İsrailde meydana gelse bile ilk olarak ben gider yardım ederim. Herkes insan. Öyle bi durumda yardım etmekten nefret edeceğim ama yine de edeceğim tek kesim senin gibi ırkçılar olur.
Kendi kendine ırkçı deyince ben ırkçı olmuyorum. Kavram kargaşası yaşıyorsun nerede demişim iyi iyi çok kişi öldü daha da ölsün diye... Misal yabancılar şirketlerini kapatıp kaçıyor. Bu da zayıflama... Ekonomileri çöküyor bu da zayıflama... Adları çıkıyor bu da zayıflama...
Algı kasmayalım üstat kitle psikolojisi yönlendirmenin ucuz yöntemlerini şahsıma uygulama lippmann, le bon okumuş adamım ben. Ayrıca konuyu iç eden sensin sen geldin beni alıntıladın ben en son maskelerden bahsediyordum. İyi geceler kendine iyi bak adın cemal miydi murat mıydı tam hatırlayamadım üstat...
Fabrikada kullandığım mask![]()
Tanesi 4 yada 5 liraydı.
Şimdi 15 e bul, öp başına koy.
İlk duyduğumda bir şey hissetmedim. Sonrasında Çin zarar görmeye başlayınca bir de Wuhan Canlı Hayvan Pazarını görünce algım değişti açıkçası. Allahın sopası yok misali yani bilmem izah edebildim mi üstat Çin Ekonomisinin zarar görüp rejiminin zayıflamasını istiyorum insanların ölmesinden mutluluk duymuyorum bence gayet sarih ki hep yazdım bunları günlerdir bu başlıkta...Basit bir soru; bu salgından memnun olduğunu söyleyebilir miyiz üstat? İyi mi oldu sence? Haberi ilk duyduğunda bunu olumlu bir şey olarak mı algıladın?
Merakımdan soruyorum.
biz de onu diyoruz. gunlerdir aynı sacmalıkları niye tekrar tekrar yazıp duruyosun.İlk duyduğumda bir şey hissetmedim. Sonrasında Çin zarar görmeye başlayınca bir de Wuhan Canlı Hayvan Pazarını görünce algım değişti açıkçası. Allahın sopası yok misali yani bilmem izah edebildim mi üstat Çin Ekonomisinin zarar görüp rejiminin zayıflamasını istiyorum insanların ölmesinden mutluluk duymuyorum bence gayet sarih ki hep yazdım bunları günlerdir bu başlıkta...
Bugün yazmadım iftiraya maruz kaldım bir de soruldu ondan cevap verdim allah rahatlık versin üstat hürmetler ederim...biz de onu diyoruz. gunlerdir aynı sacmalıkları niye tekrar tekrar yazıp duruyosun.
bisey soruldugu falan yok. sen soru cumlesi seklindeki kinayelere ciddi ciddi sorulmus gibi uzun cevaplar veriyosun.Bugün yazmadım iftiraya maruz kaldım bir de soruldu ondan cevap verdim allah rahatlık versin üstat hürmetler ederim...
Bak bakalım alıntıladığın postta soru var mı yok mubisey soruldugu falan yok. sen soru cumlesi seklindeki kinayelere ciddi ciddi sorulmus gibi uzun cevaplar veriyosun.