- 26 Aralık 2008
- 9.248
- 10.689
- 2.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildiğim kadarıyla sars ya da mers develerden bulaştı ve bu coğrafyada deve yeniyor.
Bildiğim kadarıyla sars ya da mers develerden bulaştı ve bu coğrafyada deve yeniyor.
Bunlar insan eti bile yiyordurKarıncayiyen, yarasa, köpek gibi hayvanları yiyip de virüse kapılanlara zerre acımıyorum. Başka yemek mi bulamadınız abi? İnsan bir araştırır bu hayvanların yararı var mı zararı var mı diye. Her önüne düşen de yenmez ki. Bu şeyleri yemeyen, kendi halinde olup da başkaları yüzünden bulaşanlara ise üzülüyorum.
Beni hep şaşırtıyorsun üstatHaşlanmış bok yer bunlar.
sakatat yiyenlerin eleştirmesi... xd
alkolleri alayım gerisi kalsın dostumBir 70 lik sonrası kokoreç gömer miyiz?
Ya da buuuuz gibi bira yanında midye?
Kes lan batı özentisi zurna.sakatat yiyenlerin eleştirmesi... xd
yenmezKes lan batı özentisi zurna.
Kelle paça, beyin yenmez mi?
yenmez
yiyenler böcek yılan da yiyebilir
Mers'in deve kaynaklı olduğu söyleniyor. Irkçı arkadaşlar dikkat etsin yalnız deve yiyenlere sövüp katli vacip derken o laf çok yakınlarımıza gelebilir. Durup dururken helak olmayalım.Bildiğim kadarıyla sars ya da mers develerden bulaştı ve bu coğrafyada deve yeniyor.
Deve değil neyin sidiğini içersen hastalık kaparsın çinlilerin sidikle yemek marine etmesi gibiMers'in deve kaynaklı olduğu söyleniyor. Irkçı arkadaşlar dikkat etsin yalnız deve yiyenlere sövüp katli vacip derken o laf çok yakınlarımıza gelebilir. Durup dururken helak olmayalım.
Mers ile alakalı bütün vak'aların bir şekilde Arabistan yarımadasıyla bağlantısı bulunmuş biraz bakıyorum da şimdi. Çıkış noktası da orası. Çin'den sonra Arabistan'da yok olması gereken ülkeler arasına katıldı sanırım.
sakatat yiyenlerin eleştirmesi... xd
işkembe içmiyormusun la sen