Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karıncayiyen, yarasa, köpek gibi hayvanları yiyip de virüse kapılanlara zerre acımıyorum. Başka yemek mi bulamadınız abi? İnsan bir araştırır bu hayvanların yararı var mı zararı var mı diye. Her önüne düşen de yenmez ki. Bu şeyleri yemeyen, kendi halinde olup da başkaları yüzünden bulaşanlara ise üzülüyorum.
Bunlar insan eti bile yiyordur

Bildiğim kadarıyla sars ya da mers develerden bulaştı ve bu coğrafyada deve yeniyor.
Mers'in deve kaynaklı olduğu söyleniyor. Irkçı arkadaşlar dikkat etsin yalnız deve yiyenlere sövüp katli vacip derken o laf çok yakınlarımıza gelebilir. Durup dururken helak olmayalım.

Mers ile alakalı bütün vak'aların bir şekilde Arabistan yarımadasıyla bağlantısı bulunmuş biraz bakıyorum da şimdi. Çıkış noktası da orası. Çin'den sonra Arabistan'da yok olması gereken ülkeler arasına katıldı sanırım.

Cin tip fakultesi corona virüsün nedenini bulmus. Cine getirilmis PANGOLINLERDEN DOLAYI

Mers'in deve kaynaklı olduğu söyleniyor. Irkçı arkadaşlar dikkat etsin yalnız deve yiyenlere sövüp katli vacip derken o laf çok yakınlarımıza gelebilir. Durup dururken helak olmayalım.

Mers ile alakalı bütün vak'aların bir şekilde Arabistan yarımadasıyla bağlantısı bulunmuş biraz bakıyorum da şimdi. Çıkış noktası da orası. Çin'den sonra Arabistan'da yok olması gereken ülkeler arasına katıldı sanırım.
Deve değil neyin sidiğini içersen hastalık kaparsın çinlilerin sidikle yemek marine etmesi gibi

Çinliler deve de yiyor ayrıca yemedikleri yok zaten Türkiye dışında nadir ülkenin hijyenik mutfağı var

Almanlar domuz yiyor ya da Fransızlar kurbağa yiyor diye helak olsun demiyoruz ki

Çin bambaşka bir boyut, iş piyasasından mutfaklarına kişisel hijyenden uyguladıkları soykırıma kadar her sebepten problemli bir ülke konuyu sulandırmayalım üstat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt