Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.110
- 4.157
- 1.278
Cok abartilan 1 virus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim okuduğum çok nadir bir olay bu. Nedeni ise daha yeni olduğu için tedavi sonrası vücutta ne oranda virüs kalıntısı kaldığı bilinmiyormuş sanırım o sebeple tekrar nüksetmiş deniliyor.İşin garip kısmı bu hastalığı atlatan kişilerden bazılarının tekrar yakalanma ihtimali bulunuyormuş hatta Çin'de Wuhan şehrinde iyileşen kişilerin tekrardan yakalandığından bahsedilmişti.
Tedavisi de kolay çözülecek gibi durmuyor virüs çıktıktan 1 ay sonra sadece Çin de varken Çinli bazı yetkililer tedavisini bulmak üzereyiz diyorlardı her gün tedavi yakın deniyor fakat hala test süreçleriyle ilgili bilgi dahi yok. Değişik bir süreç olacak hele ki İtalya'nın şimdiye kadar önlem almaması da garip neredeyse tüm Dünya'ya yaydılar.Benim okuduğum çok nadir bir olay bu. Nedeni ise daha yeni olduğu için tedavi sonrası vücutta ne oranda virüs kalıntısı kaldığı bilinmiyormuş sanırım o sebeple tekrar nüksetmiş deniliyor.
Wuhan şehrinde daha 1000 vaka olmadan şehrin giriş çıkışlarını kapatmış önlemleri en üst seviyeye çekmişlerdi bugün İtalya'da 10000 vaka var daha yeni üst seviye önlemlere geçiş yaptılar bir de kendileri önlem almadığı gibi tüm Avrupa'ya bulaştırdılarBulaşıcılık seviyesi yüksek ölüm oranı yüksek + ekonomik olarak da fena etkiliyor çok bela bir virüs İtalya ve İran resmen bitti, birsürü etkinlik iptal oldu eğer bir çözüm bulunmazsa Avrupa şampiyonası olsun olimpiyatlar olsun sıkıntıya girer sosyal hayat durursa geçmiş olsun komple fiş çekilir bizim zaten ekonomi sallantıda düşünmek bile istemediğimiz noktalara gider iş.
Wuhan şehrinde daha 1000 vaka olmadan şehrin giriş çıkışlarını kapatmış önlemleri en üst seviyeye çekmişlerdi bugün İtalya'da 10000 vaka var daha yeni üst seviye önlemlere geçiş yaptılar bir de kendileri önlem almadığı gibi tüm Avrupa'ya bulaştırdılar
Ya tüm bunlar küresel bir nüfus kontrolü mü sorusunu sorgulatıyor insana. Sonra komplocu oluyoruzTedavisi de kolay çözülecek gibi durmuyor virüs çıktıktan 1 ay sonra sadece Çin de varken Çinli bazı yetkililer tedavisini bulmak üzereyiz diyorlardı her gün tedavi yakın deniyor fakat hala test süreçleriyle ilgili bilgi dahi yok. Değişik bir süreç olacak hele ki İtalya'nın şimdiye kadar önlem almaması da garip neredeyse tüm Dünya'ya yaydılar.
Çin anlarım ama İtalya'da bu kadar vakaya çıkmışken hala nasıl beklediler onu anlamıyorum 1000 kişinin karantina altında yayabileceği sayı çok fazla olmayabilir ama 10000 kişinin sadece çevresine yaysa bile 100 bin gibi bir rakam olabilir.Çin iş işten geçtikten sonra hamle yapmaya başladı yoksa bu noktalara gelmezdi doktorları tehdit bile etmişler, tabii ekonomik çekinceler yüzünden ha diyince hamle de almıyor ülkeler.
Çinliler gerçek rakamları saklıyor.Wuhan şehrinde daha 1000 vaka olmadan şehrin giriş çıkışlarını kapatmış önlemleri en üst seviyeye çekmişlerdi bugün İtalya'da 10000 vaka var daha yeni üst seviye önlemlere geçiş yaptılar bir de kendileri önlem almadığı gibi tüm Avrupa'ya bulaştırdılar
Gorusmeyi erdogan ve ekibi yaparsa beyinde ve kalpte ortak devriye gorevine baslariz, bobregin tekini de veririz.Çok gerizekalı bir şey aslında, oturup konuşabilsek orta yolu buluruz diye düşünüyorum. Bulaştığı kişiyi öldürünce kaçınılmaz olarak kendisi de ölüyor halbuki orta yol bulunup akciğer yerine daha az öneme sahip bir organa bağlanabilir.
Sadece yaşlıları hedef alıyor belki olabilir sıkıntılı kısmı virüs kontrol edilebilecek bir şey değil bence bilerek yapılmamıştır genel olarak bakınca komplo ile ilgili düşüncelere varılabiliyor ama dediğim gibi kontrol edilemez yani o riske kimse girmezYa tüm bunlar küresel bir nüfus kontrolü mü sorusunu sorgulatıyor insana. Sonra komplocu oluyoruz
Gerçek rakamları sakladıklarını düşünmüyorum sosyal medyada abartılı bir süreç vardı adamlar daha 100'lü vakalarda şehirlerin giriş çıkışlarını kapatıp sokağa çıkma yasağı ilan ettiler kısacası virüsün hızlı bir şekilde bulaşmasını engellediler zaten bir süre sonra Wuhan'da 1000-1250 arası vaka artıyordu şu an 100'ün altına düştü belki 1 ay sonra tamamen yayılması bitecek.Çinliler gerçek rakamları saklıyor.
Çin anlarım ama İtalya'da bu kadar vakaya çıkmışken hala nasıl beklediler onu anlamıyorum 1000 kişinin karantina altında yayabileceği sayı çok fazla olmayabilir ama 10000 kişinin sadece çevresine yaysa bile 100 bin gibi bir rakam olabilir.