Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.925
- 39.308
- 3.993
nedense ülkede belli kesim var hastalık ülkede görülsede bunuda siyasete yıksak diye can atan ciddi bir guruh var maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o ibnelerin ta aİşyerinde yavşak hintli mühendislerin tuvaletten sonra defalarca ellerini yıkamadıklarına şahit olmuşumdur.Bu pisliklerin olduğu dünyada virüs ve salgın hastalıkların olmaması zaten mucize olur.
Zaman geçtikçe sıvama ihtimali artıyor gibiokulları tatil edecekler. ilk vaka da istanbulda çıkmıştır yaw
iş bankalar ve devlet kurumlarının tatiline kadar gidecek sanırım.Maslak diorm
Ben bunlarla beraber Kalküta'da yaşadım. Hayatımın baharında bu iğrenç milletle beraber kaldım. Arkadaşım ırkçı değilimdir. Ama çok pisler ya !İşyerinde yavşak hintli mühendislerin tuvaletten sonra defalarca ellerini yıkamadıklarına şahit olmuşumdur.Bu pisliklerin olduğu dünyada virüs ve salgın hastalıkların olmaması zaten mucize olur.
bilmem ki hiç izlemedim bi tek jahrein her şeyi biliyor onu biliyorumYasuo ne ara böyle konuşuyor knk
Abi bir yerden sonra ırkçı olmanın nedenlerinden biri de budur.Ben bunlarla beraber Kalküta'da yaşadım. Hayatımın baharında bu iğrenç milletle beraber kaldım. Arkadaşım ırkçı değilimdir. Ama çok pisler ya !
Rusya’da çinli öğrenciler için tuvalete asılı kağıt.Çinli insanların %80’i varoş kesimlerde yaşıyor ve ciddi ciddi tuvalet eğitimleri yok.Sadece onlar değil,rus,latin ve afrika kökenliler de benzer.Wc çıkışı elini yıkayan görürseniz şaşırın.
Ekli dosyayı görüntüle 74175
Musap kirmizi verme lutfen
kimBulaşmasını istediğim tek bir kişi var.
iş bankalar ve devlet kurumlarının tatiline kadar gidecek sanırım.
bakalım kaç kişi ölecek bu virüs yüzünden