Onur Duman
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2013
- 3.893
- 1.103
- 1.143
Katılmıyorum. Ne nerede olduğunu ne yaşını açıkladılar. Böyle açıklama mı olurbizim ulkede olusacak panık dıger ulkelerde yok ıtalyada hala adamlar sokakta gezıyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmıyorum. Ne nerede olduğunu ne yaşını açıkladılar. Böyle açıklama mı olurbizim ulkede olusacak panık dıger ulkelerde yok ıtalyada hala adamlar sokakta gezıyormus
Öyle şey olmaz, yaş, il ve ne kadar süre önce hangi ülkeden döndüğünü söylemeliydi. Ona göre o ülkeden dönenler de önlem alsın vs demesi lazım. Neye göre nasıl önlem alıyoruz belli değil.Büyük ihtimalle panik olmasın diye ili söylemedi ama söyleseydi daha iyi olurdu.
382 vakasi olan bir ulkede kalan bir vatandaş olarak diyebilirim ki, sadece 1 teshis konulmuş bir hasta sebebiyle bukadar gece vakti yaygara koptuysa 90 milyon nufuslu bir ulkede...
Bu adamlar işi sıkı tutuyor. Avrupadan gelen bir vatandaştan bahsediliyor. Tek bir hasta. Suan onun cevresinde kapsamli bir kontakt arastirmasi yapılıyordur. Aldigim izlenim pozitif. Ben bakanimizi cok beğendim.
MantıklıMumkun oldukca para kullanmamaya özen gosterelim.

Hangi ulkeden geldigi bilgisini who ile paylasirlar herhalde oradan duserÖyle şey olmaz, yaş, il ve ne kadar süre önce hangi ülkeden döndüğünü söylemeliydi. Ona göre o ülkeden dönenler de önlem alsın vs demesi lazım. Neye göre nasıl önlem alıyoruz belli değil.
Yuzde 0 ilerlemeYa bunun ilacı , aşısı bulunmayacak mı sadece bulaştı haberi yapılıyor hiç bir olumlu haber verilmiyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hasta mahremiyetini gizlemek zorunda, ayrıca belli bir il belirtirse o ilde kimse işe gitmez herkes covid19 test yapmak istiyorum diye acillere başvurur, marketler talan edilir, benzin istasyonlarında 10 larca kuyruk oluşuyor Vs.... Biraz geniş bakmak lazım eğitimsiz bir toplumuz.Bilgilendirme cok az. Daha detayli olmaliydi kesinlikle.
Hastanin virüsü avrupada kaptigini acikladi bakanİlin Van olduğu iddia ediliyor, İran üzerinden olabilir o halde.
Şimdi il açıklanmadı diye bu tarz bir ton doğruluğu ispatlanamayan haber çıkacak.

Bakan avrupa üzerinden gelen dediİlin Van olduğu iddia ediliyor, İran üzerinden olabilir o halde.
Şimdi il açıklanmadı diye bu tarz bir ton doğruluğu ispatlanamayan haber çıkacak.
Temmuz-Ağustos gibi aşının son testleri yapılacakmış, yani başarılı olup olmaması o zaman belli olacak. Garanti değil yani. Daha bunun seri üretime geçmesi, dağıtılması falan var. 2021'i bulur o iş.Ya bunun ilacı , aşısı bulunmayacak mı sadece bulaştı haberi yapılıyor hiç bir olumlu haber verilmiyor
Bu konuda uzman olarak görev yapanlar haziran öncesinde fırtına dinmez diyorlar.Ya bunun ilacı , aşısı bulunmayacak mı sadece bulaştı haberi yapılıyor hiç bir olumlu haber verilmiyor
Avrupa seyahati dedi Van için İran derdi.İlin Van olduğu iddia ediliyor, İran üzerinden olabilir o halde.