Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
382 vakasi olan bir ulkede kalan bir vatandaş olarak diyebilirim ki, sadece 1 teshis konulmuş bir hasta sebebiyle bukadar gece vakti yaygara koptuysa 90 milyon nufuslu bir ulkede...

Bu adamlar işi sıkı tutuyor. Avrupadan gelen bir vatandaştan bahsediliyor. Tek bir hasta. Suan onun cevresinde kapsamli bir kontakt arastirmasi yapılıyordur. Aldigim izlenim pozitif. Ben bakanimizi cok beğendim.

Termal kameralar sadece ateş durumunu tespit ediyor bildiğim kadarıyla. Hatta adam 2 saat önceden ateş düşürücü alsa onu da yakalayamıyorsun.

Böyle pandemik bir hastalıktan hiçbir ülke kaçamaz. Kktc'de de çıkmış corona şimdi görüyorum. Harbi enteresan bir olaya evriliyor.

Büyük ihtimalle panik olmasın diye ili söylemedi ama söyleseydi daha iyi olurdu.
Öyle şey olmaz, yaş, il ve ne kadar süre önce hangi ülkeden döndüğünü söylemeliydi. Ona göre o ülkeden dönenler de önlem alsın vs demesi lazım. Neye göre nasıl önlem alıyoruz belli değil.

şu anda dünyada tüm yurtdışı uçuşlarını durduran bir ülke var mı

382 vakasi olan bir ulkede kalan bir vatandaş olarak diyebilirim ki, sadece 1 teshis konulmuş bir hasta sebebiyle bukadar gece vakti yaygara koptuysa 90 milyon nufuslu bir ulkede...

Bu adamlar işi sıkı tutuyor. Avrupadan gelen bir vatandaştan bahsediliyor. Tek bir hasta. Suan onun cevresinde kapsamli bir kontakt arastirmasi yapılıyordur. Aldigim izlenim pozitif. Ben bakanimizi cok beğendim.

Hollanda da nasıl önlemler.

Ya bunun ilacı , aşısı bulunmayacak mı sadece bulaştı haberi yapılıyor hiç bir olumlu haber verilmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlin Van olduğu iddia ediliyor, İran üzerinden olabilir o halde.

Şimdi il açıklanmadı diye bu tarz bir ton doğruluğu ispatlanamayan haber çıkacak.

Bilgilendirme cok az. Daha detayli olmaliydi kesinlikle.
Hasta mahremiyetini gizlemek zorunda, ayrıca belli bir il belirtirse o ilde kimse işe gitmez herkes covid19 test yapmak istiyorum diye acillere başvurur, marketler talan edilir, benzin istasyonlarında 10 larca kuyruk oluşuyor Vs.... Biraz geniş bakmak lazım eğitimsiz bir toplumuz.

Ya bunun ilacı , aşısı bulunmayacak mı sadece bulaştı haberi yapılıyor hiç bir olumlu haber verilmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Temmuz-Ağustos gibi aşının son testleri yapılacakmış, yani başarılı olup olmaması o zaman belli olacak. Garanti değil yani. Daha bunun seri üretime geçmesi, dağıtılması falan var. 2021'i bulur o iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt