Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilecek en kotu senaryo

Ispanya
Screenshot_20200311-012725.webp
Screenshot_20200311-012719.webp

Camlara camasirsulu bez yapistirayim bari, tedbir tedbirdir

Amaaan nereden çıktı şimdi bu iş yav zaten obsesif adamım yolda hapşıran birini görünce falan huylanacaz bok vardı geldi buraya.

abim bu 2020 nasıl bir yıl oldu, nasıl bi bok çukuruna düştük biz böyle yaw. :asd:

jel yerine kolonya daha fazla işe yarıyormuş gibi 1 bilgi ulaştı bana.

cebinizde bulunsun

trnin işi özellikle avrupadaki gurbetçiler yüzünden zor

çok kişi dönmek isteyecek

ben bile işler uzun süre böyle gidecekse dönerim ne yapalım buralarda tek başımıza

Gecen ay 4 gün 39 40 derece ateşle yattım nefes alamiyodum resmen oksuruk deli gibiydi hastaneye gittim akciğer filmi çekti influenza dedi gonderdi. Hic bir tahlil yapmadı. Bunu yapan devlet hastanesinin baş hekim yardımcısı bide

Halk Sağlığı genel müdürlüğünün resmi sitesinde Corona başlığındaki rehberi ve önlemleri bulabilirsiniz.
El hijyeni bütün bulaşıcı hastalıklar gibi bunun için de en önemli önlem.
Tokalaşma ve selamlaşmada öpüşmeyin
Gereksiz yerde maske takarak elinizdeki maskeleri boşa harcamayın. Maskeye her temasınız da elinizi yıkayın.
Doğal beslenin bol su tüketin.
Toplu alanlara zorunlu değilseniz girmeyin.
Hapşıran birinin maske takmasını sağlayın. Hapşırırken burnunuzu elinizle değil dirseğinizin ön yüzüyle kapatın.

jel yerine kolonya daha fazla işe yarıyormuş gibi 1 bilgi ulaştı bana.

cebinizde bulunsun
Aynen alkol içerdiği için virüslere karşı daha korunaklıymış. Hatta İran'da 48 kişi virüsten korur diye endüstriyel alkol içmiş. Sonuç: yarısı ölmüş kalanlar ise kör kalmış. Alkolü doğru yerde kullanalım arkadaşlar.

Aynen alkol içerdiği için virüslere karşı daha korunaklıymış. Hatta İran'da 48 kişi virüsten korur diye endüstriyel alkol içmiş. Sonuç: yarısı ölmüş kalanlar ise kör kalmış. Alkolü doğru yerde kullanalım arkadaşlar.
bu iran kendı kendını yokedecek gıbı gozukuyor

la yine gurbetcilere lafi getirdiniz.

illa sövdüreceksiniz he.

sövemiyorum gerci o ayri konu da bizi de bi rahat birakin arkadas.

Normal yüzeylerin temizliği için %1 çamaşır suyu yeterli, şüpheli yüzeyler için %10 kullanılmalı.(2 saatte bir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt